rustin napisał(a):stasiowski121 a ten daleko od ciebie [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Nie daleko - 50 km, byłem dziś w Rzeszowie, szkoda że nie zaglądnąłem wcześniej to bym go obejrzał niestety dziś już o 6 rano jechałem na giełdę, z resztą chyba były obydwa na giełdzie tak coś mi świta.
Słuchaj rustin... aż tak Ci się spieszy z kupnem..?
Przecież miałeś fordziaka..!
Nie lepiej cierpliwie poczekac,codziennie przecież w sieci są nowe bolidy na sprzedaż oraz codziennie może jakiś sąsiada sąsiad wywiesic kartkę na swoim aucie...
Pod domem : MEGANE IV 1,5 dci-110KM , MEGANE III 1,6-16V - 110KM lpg -jest paliwowa alternatywa bez elektryki.
Mam i zostaje w domu szukam już miesiąc i dalej nic nie ma tzn są jeżdzę i oglądam i na nic wszystkie bite,malowane itd.
Spieszy nie spieszy ale chyba z samochodem na podwórek nikt do mnie nie przyjedzie.
Czy na tym mondeo co pokazłem nie widac jakby że byly malowane drzwi z prawej strony ? on upiera się że napewno nie
powiedziałem mu żeby powiedział od razu bo po co mam jechać tyle km jak przyjadę to zobaczę,on że jest pewien że nie były malowane,tylko zderzaki czy coś malował.
SKODA Octavia RS na Festiwalu Prędkości Goodwood Podczas Festiwalu Prędkości Goodwood 2013 SKODA po raz pierwszy zaprezentuje Nową Octavię RS. Nowa SKODA Octavia RS to sportowa i jednocześnie najszybsza seryjna wersja najważniejszego modelu marki. Samochód będzie ...
Dobry akumulator prosto z półki Nie zawsze to co stoi na sklepowej półce jest tym czym naprawdę powinno być. Akumulator jest na tyle specyficznym produktem, iż wraz z upływem czasu może utracić część swoich właściwości. Niestety, dość często zdarza ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.