Głupi napis na klapie bagażnika!

30 Cze 2008, 19:21

Witam! Jestem nowy na tym forum, ale mam zamiar pisać tu dużo i na temat! Mam problem gdyż posiadam daewoo nexia srebrną. Do tej pory nic sie takiego niedziało ale dzisiaj wychodze z domu patrzę a tu na mojej klapie wyryty napis RTS! Jestem w szoku, nie wiem co mam zrobić???
Myślałem nad pastą ścierną, co o tym myślicie, moze znacie jakąś dobrą. Bardzo proszę o pomoc!!! :!: :!: :!:
Mikula936
Nowicjusz

• 30 Cze 2008, 20:59

Wszystko zależy od tego,czym ten napis jest zrobiony.Jeżeli jakimś pisakiem,to można pomyśleć o polerce,a jeżeli czymś ostrym,to wszystko zalezy od głębokości rysy.Najlepiej będzie,jak podjedziesz do najbliższego lakiernika i mu to pokażesz.On jak zobaczy,to oceni jak to najlepiej zrobicć.
    Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
    MotoAlbercik
    Moderator
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
    Miejscowość: Tychy
    Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
    Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
    Paliwo: Benzyna + LPG
    Typ: Terenowy
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    Rok produkcji: 2000
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Suzuki Jimny
      Jimny jest obecnie najtańszym osadzonym na ramie autem terenowym, które jest oferowane w polskich salonach. Jego ceny zaczynają się od 64 900 zł. W tej kwocie otrzymamy pojazd napędzany silnikiem o pojemności 1,3 litra ...
      5 sposobów w jakie motorsport wpływa na motoryzację
      "Sporty motorowe to coś więcej niż rozrywka, to klucz do rozwoju japońskiego przemysłu samochodowego. Tak, jak sportowcy, którzy dają z siebie wszystko podczas Igrzysk, producenci samochodów wykorzystują sporty ...