sorki pomoze mi ktos gasnie mi auto w czasie jazdy kazdy mechanik mowi cos inego nie wiedza co mu dolega wymieniłał moduł tak mi kazano ale to nie to bo dalej gasnie robi sie tak ze raz pali jest ok a potem jedzie i gasnie ja mu na gaz a on nic tylko szarpie i gasnie co moze mu dolegac prosze o pomoc swiece nowe akumulator tez moduł ok niewiem juz sama czy pojechac na komputer cos wykaze?
Witam mam problem polega on na tym ze jak z rana odpalam zimnego i jade to wszystko dziala problem pojawia sie dopiero jak zgasze motor i ponownie uruchomie nie dziala licznikwraz z obrotomierzem po wyłączeniu zaplonu wskazówka od licznka nie spada do zera a gdy przekrece zaplan to słychac cos jakby cykło w liczniku prosze o jakas rade
Jak przygotować auto do wyjazdu na wakacyjny urlop? Na początku roku 2022 większość (56%) dorosłych Polaków zadeklarowała, iż w bieżącym roku zamierza wyjechać w celach wypoczynkowych lub turystycznych na co najmniej 2 dni – wynika z danych CBOS. Wielu respondentów ...
Daltonista na drodze - czerwony, żółty i zielony Prawidłowa interpretacja kolorów w pewnych okolicznościach drogowych bywa kluczowa dla zachowania bezpieczeństwa. Zdarza się to głównie, gdy zasady na drodze wyznacza sygnalizacja świetlna. Jak radzi sobie w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.