REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
PhantomASA1 napisał(a): Clio 1.2 mego brata poszło 180 km/h a ma tylko kilka koni ,Honda CIVIC 1.5V-Tec kolegi uzyskała 230 km/h,sam był zdziwiony patrząc na osiągi podane w katalogu.TIPO miało coś ponad 100KM
Laciek69 napisał(a):Może ktoś rozstrzygnąć moje podejrzenia, czy przypadkiem nie chodzi o Fiata Stilo?
No ludzie, 18 klocków za "Tipo" kupione z tego co wyczytałem rok temu? Przecież to auto z lat 90 ubiegłego wieku. Nie wprowadzajcie zbędnego zamieszania...
A posty o prędkościach uzyskanych, przez wyżej wymienione auta, po prostu miazga... Can't stop laughing!
nitro napisał(a):PhantomASA1 napisał(a):Panowie Kpiarze!Nigdy nie pomykaliście TIPO 1.9TD,to nie wiecie o czym mowa!Najpierw musicie się przewieźć tym autem ,to mnie zrozumiecie
Nie bede miał okazji bo niemam licencji kierowcy rajdowego
------ Ja w to oczywiście wierzę,patrzę na osiągi katalogowe, ale są egzemplarze,które uzyskują lepsze wyniki.Najbardziej był zaskoczony oczywiście znajomy z HONDĄ,spodziewał się 200km/h, a tu masz! Sam nie lubię bajek pisać,więc jemu wierzę Jedno pewne,moja 190 -tka nie pójdzie szybciej jak 160 km/h,uważam to za żenadę,bo żłopie jak wielbłąd,który ma 4 garby na grzbiecie i cztery na brzuchu!stasiowski121 napisał(a):Ciekawe bo kolega za mną Laguną też pomykał coś ok 210 km/h.
A co do przekłamań licznika to z tego co się orientuję to w oryginalnym rozmiarze kół nie powinno być więcej niż 8-10 km/h a na pewno nie 20 km/h w to nie uwierzę nigdy w życiu.
PhantomASA1 napisał(a):Widzisz JIGsaw,trafiłeś w sedno,kierowcy BMW byli bardzo zmuleni,gdy nie byli w stanie od nas odejść,zapomniałem napisać o tym! Ja do dzisiaj wspominam tę jazdę.