REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jasiek90 napisał(a):Ty zawsze musisz innych obrażać?
Rodziców Peugeot zrobił 33tys. w ciągu pół roku mój Mercedes robił po 30tys. km(jak jeździli nim rodzice ja jeźdżę mniej bo ~15tys. km rocznie) to nie są małe przebiegi, a robione głównie po trasach . Znając Twoje posty pewnie okaże się, że w rok robisz milion kilometrów więc przeloty moich aut mogą wydawać się małe ale przy średniej krajowej są spore
Więc nie wmawiaj mi takich rzeczy.
Tym bardziej, że kompletnie nie masz pojęcia jak jeźdżę i gdzie jeżdżę.
Problem jest w tym, że ja siedzę w motoryzacji i mam to szczęście, że mogę pojeździć wieloma samochodami a o autach podyskutować nawet w cztery oczy z osobami które je testują Ty siedzisz nad Auto Światem czytasz go a później masz się za Boga wiedzy motoryzacyjnej.
I nawet jak ewidentnie nie masz racji np. gdy upierałeś się, że Octavia to klasa średnia, RAV4 jest lepszym samochodem od BMW X5 i Mercedesa ML a Jaguara X-type pomyliłeś z XJ lub twierdziłeś, że Ford S-max jest szybszy od Lambo Gallardo o tym, że w okolicach Nowego Sącza jest pełno Ferrari i Maybachów już nie wspominając, za każdym razem brniesz w tą ślepą uliczkę i coraz bardziej opluwasz ludzi którzy śmią z Tobą polemizować.
A jak okazuje się, że jednak nie miałeś racji to duma i przekonanie o Twojej wyższości nie pozwala Ci się przyznać do błędu tylko po prostu kończysz dyskusję ze swojej strony bo nie jesteśmy godni do dialogu z Tobą.