Masz pecha,bo jestem abstynentem od urodzenia!
Nurzasz się w stereotypach przekazywanych z pokolenia na pokolenie!Nie widzę żadnego powodu, by uznać wyższość tego AUDI czy GOLFA nad STLO,niestety!Cóż prawda bywa brutalna,ale trzeba obalać mity a ujawniać fakty!Kolega z MB jakoś dokonał wyboru a na autach się zna!Najbardziej zadowolony jest z cen części a silnik JTD to jak wiedzą nawet embriony w łonach matek,to nie byle co.Kto pluje na STILO,pluje na AUDI I GOLFA.Wariujące
kontrolki ?!Fakt,ale GOLFOWI zdarzają się pęknięcia obudowy skrzyń a AUDI nie grzeszy jakością wykonania wnętrza i te 4 lata różnicy w cenie to nie jest byle co,to może być nawet 160 tyś km.przebiegu różnicy albo i więcej,bo mniej to mało prawdopodobne.
[ Dodano: 4 Styczeń 2011, 09:48 ]Ach,użytkownicy STILO chwalą je jeszcze za to,że jedzie jak po szynach,mój brat miał TIPO z turbodieslem,to wiem jak się tym jeździ,stabilne jak mur średniowiecznego zamku,chyba,że ktoś jak to z FIATAMI bywa nie dba o auto,bo twierdzi,że Fiat i tak G...o wort podobnie jak FORD,potem wymienię mankamenty GOLFA,AUDI I STILO!