Jak powinna być ułożona przepustnica podczas ssania?? Zamknięta czy uchylona?? Bo ja mam uchyloną i nie chcę odpalić. I jak ustawić tą przepustnicę jak okaże się że ma być zamknięta??
piotrpz87 napisał(a):Bo ma być zamknieta. Steruje nią siłownik podciśnieniowy sprawdź wszystko dobrze i psiknij jakimś WD-4 na samą przepustnice może będzie się domykać.
ten siłownik nazywa się nastwanik ssawki?? o nim mowa?? i co mam jeszcze dokładnie srawdzić??
Hyundai HND-9 koncepcyjny model sportowego samochodu coupe Hyundai ujawnia szkice koncepcyjnego modelu HND-9 - sportowego samochodu typu luksusowe coupe. HND-9 jest przykładem stylistyki luksusowego coupe nowej generacji. Nowy Hyundai zostanie zaprezentowany podczas tegorocznych ...
CityMakers - mobilność miejska w Paryżu Grupa Renault nawiązuje współpracę z firmą NUMA, akceleratorem innowacyjnych projektów, aby z firmami AXA, Nissan, RCI Bank and Services i Merostwem Paryża rozpocząć program CityMakers. CityMakers to dziesięciomiesięczny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.