Golf III 1,8 ben gasnie

16 Maj 2009, 21:21

Witam wszystkich od jakiegos czasu mam problem z moim golfikiem 1,8 ben 1994r silnik abs. Mianowicie auto gasnie na biegu wstecznym jak chce ruszyc i jak sie rozgrzeje to po np dojezdzaniu do skrzyzowania kiedy wciskam sprzegło i hamulec spada z obrotow i gasnie, wcisne mu gazu do dechy tak gwałtownie to go przymula i gasnie. Wspomne tylko ze wymieniłem juz świece, przewody, wyszyściłem kopułke i palec, wymieniłem filtr paliwa i podstawe pod wtryskiem. Pomozcie bo tak sie jezdzic nie da. Pozdrawiam wszystkich
Nienawidze odkurzaczy (skuterow)
18alexkwidzyn18
Nowicjusz

• 18 Maj 2009, 18:13

silniczek krokowy albo potencjometr przepustnicy
    mlody861
    Zaawansowany

Miejscowość: ok Warszawy

18 Maj 2009, 21:11

no panowie wczoraj doszedlem co to było. był to takie wezyk o malej srednicy ktory wchodzi do filtra powietrza tam od dołu odpowiada on chyba za cisnienie powietrza. poprostu sie wysunal, wsadzilem go i narazie auto chodzi jak marzenie. dzieki za pomoc
    Nienawidze odkurzaczy (skuterow)
    18alexkwidzyn18
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

5 niezwykłych aut przy współpracy Yamahy
      Dla wielu Yamaha to przede wszystkim słynne motocykle i świetny sprzęt grający. Ale fani sportowych samochodów wiedzą, że połączenie tej japońskiej marki z czterema kółkami daje ciekawe rezultaty. Dowodem tego ...
      Lexus Landau
      Koncepcyjny Lexus Landau zadebiutował w 1994 roku. Auto wywołało spore zainteresowanie. W ofertach marek klasy premium trudno było wtedy znaleźć hatchbacka segmentu C, królowały natomiast klasyczne sedany. Koncept ...