Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
stanowczo nie, lepiej brać 130, kultura i charakterystyka mocno na plus, a mówiłeś że ciężko będzie znaleźć tunera? Głupoty pleciesz grupa vag jest najchętniej brana przez tunerów bo... robi się najlepiej najszybciej i bezproblemowo , pierwsze co robisz to sprawdzasz parametry przepływki i już wiesz czy wyda czy nie wydagalakty napisał(a):Kup po prostu 1.9 TDI 110KM, będziesz miał budżet to sobie zrobisz chip i jakieś mody.
galakty napisał(a):Wydawanie ponad 10-12k na Gulfa 4 to jakieś kuriozum
Kao napisał(a):stanowczo nie, lepiej brać 130, kultura i charakterystyka mocno na plus, a mówiłeś że ciężko będzie znaleźć tunera? Głupoty pleciesz grupa vag jest najchętniej brana przez tunerów bo... robi się najlepiej najszybciej i bezproblemowo , pierwsze co robisz to sprawdzasz parametry przepływki i już wiesz czy wyda czy nie wyda
nie wiesz o czym mówisz widocznie, weź sobie 10 tunerów i zadzwoń z pytaniem o vaga z asv np. a coś z poza grupy vag i psa, zobaczymy gdzie dostaniesz wiecej odp "nie robimy takich"galakty napisał(a):Kogoś w końcu znajdzie do programu, ale wielu tunerów nie robi aut starszych niż 7-10 lat bo nie chcą się babrać w złomie i brać
galakty napisał(a):ale ojciec pozbył się 1.6 MPI kilka lat temu za 3000 zł i nie wyobrażam sobie wydać więcej na to coś, gdzie plastiki we wnętrzu się wycierają od samego patrzenia
Jaruś27 napisał(a):Panowie ten srebrny super doinwestowany, dostałem skany faktur, nowe opony Continental, akumulator Centra Futura, sonda Bosch, serwis olejowy 3 miesiące temu, jakiś czujnik wału/wałka wszystko ori
zaciski nowe dwa TRW, pozostałe po regeneracji.
Może warto go sprawdzić?
toyman40 napisał(a):Ja tez miałem Astrę G 1.8 lpg sprzedaną za 3500, dzisiaj bym sprzedał za 7000
toyman40 napisał(a):tanio juz było, ceny się pozmieniały diametralnie na wszelkie produkty 2X w ciągu 2 ostatnich lat
Barol napisał(a):Większość cen była wywindowana bo Ukraina przyjedzie i kupi,teraz już tak nie ma a niektórzy dalej wołają kosmiczne ceny.
Jaruś27 napisał(a):Mam taką listą co było robione na przestrzeni lat:
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN