Witam serdecznie. Zarówka od klimatyzacji przestała mi działać. Próbowałem ją rozebrać i dostać się do niej ale jest tak mała, że nie mogłem jej wykręcić jest na to jakiś sposób ? Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez fiszmen9, 02 Maj 2010, 21:22, edytowano w sumie 1 raz
Nie wydaje mi się ponieważ jak ją złapałem to próbowałem wcisnąć pociągnąć i różne wariacje z przekręceniem w rożnych pozycjach. Niestety to chyba nie do końca tak albo jest na to jakiś sposób typu tyle wciśnij przekręć pociągnij i przekręć ale nie mam pomysłu i cierpliwości.
Bezpieczna zmiana pasa ruchu - martwe pole w lusterku W ubiegłym roku nieprawidłowa zmiana pasa ruchu była przyczyną 480 wypadków drogowych spowodowanych przez kierujących(1). Manewr ten wykonujemy tak często, że łatwo możemy zapomnieć się i nie skontrolować wcześniej ...
[S] TT 8N 1,8T / 328Ci e46 / CLK 200K w208 / C70 I 2,4T Podstawowe kryteria zestawienia: - auto z nadwoziem coupe - benzynowy silnik o mocy ok. 200KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2000 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi TT 8N 1,8T - 225KM - BMW ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.