Witam serdecznie. Zarówka od klimatyzacji przestała mi działać. Próbowałem ją rozebrać i dostać się do niej ale jest tak mała, że nie mogłem jej wykręcić jest na to jakiś sposób ? Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez fiszmen9, 02 Maj 2010, 21:22, edytowano w sumie 1 raz
Nie wydaje mi się ponieważ jak ją złapałem to próbowałem wcisnąć pociągnąć i różne wariacje z przekręceniem w rożnych pozycjach. Niestety to chyba nie do końca tak albo jest na to jakiś sposób typu tyle wciśnij przekręć pociągnij i przekręć ale nie mam pomysłu i cierpliwości.
Toyota FJ Cruiser w stylu retro Wśród fanów aut terenowych jest grupa, która jednocześnie darzy sentymentem klasyki gatunku i ceni komfort nowoczesnej motoryzacji. Do tych kierowców adresowane są modele w stylu retro, takie jak ...
Classic Car Festival w Tokio - zabytkowe perły Zabytkowe samochody mają swój nieodparty urok, o czym już po raz kolejny mogli się przekonać goście tegorocznego Classic Car Festival zorganizowanego przez Toyota Automobile Museum. W imprezie wzięły udział najpiękniejsze ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.