Na dniach czeka mnie wymiana rozrządu, w związku z tym zaczęłam pytać o koszty. Jeden z warsztatów wycenił usługę wraz z częściami i tu mam pytanie, bo zupełnie nie znam się w tym temacie: czy lepiej aby wszystkie części był jednej firmy, czy tez różnych firm (średniopółkowe). Będę wdzięczna za podpowiedzi....
Ewqa napisał(a):czy lepiej aby wszystkie części był jednej firmy, czy tez różnych firm (średniopółkowe)
Nie ma to większego znaczenia czy części będą jednej firmy czy różnych firm. Mechanik powinien wiedzieć która część będzie np. lepsza / trwalsza od innej za podobną cenę i wybrać ją.
Światowa premiera Golfa Varianta Podczas Genewskiego Salonu Samochodowego Volkswagen prezentuje – jako światową premierę – nowego Golfa Varianta. W porównaniu z poprzednikiem nowy Golf Variant jest lżejszy nawet o 105 kg. Po raz pierwszy ...
Badaj auto i przeprowadzaj regularne badania techniczne Sprawność techniczna pojazdu jest kluczowym elementem bezpieczeństwa ruchu drogowego. Najczęściej stwierdzane przez policję usterki w pojazdach, które uczestniczyły w wypadkach drogowych, to braki w oświetleniu (54%), ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.