Na dniach czeka mnie wymiana rozrządu, w związku z tym zaczęłam pytać o koszty. Jeden z warsztatów wycenił usługę wraz z częściami i tu mam pytanie, bo zupełnie nie znam się w tym temacie: czy lepiej aby wszystkie części był jednej firmy, czy tez różnych firm (średniopółkowe). Będę wdzięczna za podpowiedzi....
Ewqa napisał(a):czy lepiej aby wszystkie części był jednej firmy, czy tez różnych firm (średniopółkowe)
Nie ma to większego znaczenia czy części będą jednej firmy czy różnych firm. Mechanik powinien wiedzieć która część będzie np. lepsza / trwalsza od innej za podobną cenę i wybrać ją.
GM Manufacturing Poland - 15 lat produkcji Opla w Gliwicach 31 sierpnia upłynęło piętnaście lat od dnia, w którym w z linii produkcyjnej zakładu GM Manufacturing Poland w Gliwicach (wtedy Opel Polska) zjechał pierwszy samochód: biała Astra Classic. Przez kolejne lata ...
Zimowa EkoJazda Jak jeździć ekologicznie i ekonomicznie zimą? Zasady są te same o każdej porze roku, ale w trudnych warunkach pogodowych, niskich temperaturach mają jeszcze większy wpływ na bezpieczeństwo wszystkich uczestników ruchu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.