Witam, mam pytanie co do „gwarancji na auta z komisu” . Widze ze jest kilka firm ale jedna jest prawie wszedzie (nazwa na 3 litery, ale nie o to chodzi) interesuje mnie czy ktoś z was taka opcje wykupił lub miał styczność z taka oferta? Kominiarze nawijają makaron na uszy obiecując ze będę spa spokojnie bo wszystko co się stanie (w razie awarii) będzie bezgotówkowo naprawione. Czy rzeczywiście tak jest? Wierzyć w te słowa? Warto brać auto z 6lub 12-miesięczną gwarancja?Mógłby ktoś opisać jak to działa w razie awarii?
Ja mam to w swojej ofercie taką gwarancję. Generalnie rzecz biorąc jakby gwarant robił jakieś problemy to już by go pewnie nie było na rynku a firmy działają i chyba dobrze się mają. Decyzja należy do kupującego czy chce gwarancję czy nie .
"Kraków Mobilny" - zniżki dla kierowców hybryd w Krakowie Przejazd bus pasami, zniesienie opłat za miejsca postojowe, wjazd do wybranych stref ograniczonego ruchu – na te przywileje będą mogli liczyć właściciele aut hybrydowych i elektrycznych w Krakowie. To pierwsze miasto ...
Volkswagen e-up! w pełni elektryczny samochód seryjny Volkswagen przedstawił swój pierwszy, w pełni elektryczny samochód seryjny: nowego e-up!. To prawie bezgłośne, czteroosobowe auto robi wrażenie zasięgiem 150 kilometrów i doskonałą funkcjonalnością. Nowy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.