Witam wszystkich,
Jestem nowy na forum, a zarejestrowałem się po jakimś czasie przeglądania tematów jako gość. Zważywszy na mnogość wiedzy i doświadczeń różnych kierowców uznałem, że warto
![Uśmiechnięty :)]()
.
Koszt: 16 tys.
Nadwozie: Hatchback
Paliwo: LPG
Trasy: głównie 80-100km w jedną stronę plus miasto,
stosunek jakieś 70/30 na korzyść dłuższych tras
Zakres poszukiwań: kujawsko-pomorskie, wielkopolskie (w przypadku dobrej oferty może być dalej)
Tak, jak powyżej wraz z żoną poszukuję auta w hatchback'u do 16 tys. Jeśli trafiłaby się dobra, a minimalnie wyższa oferta też jestem w stanie rozważyć. Ze względu na chęć zminimalizowania kosztów zależy mi na aucie z LPG, ewentualnie tańszym z możliwością zainstalowania. Przyznaję, że jestem dość zielony w temacie, tym chętniej posłucham doświadczeń innych użytkowników
.
Rozglądam się trochę po internecie w poszukiwaniu różnych ogłoszeń. Za taką cenę i w takich parametrach aż tak dużego wyboru nie mam. Nie ukrywam, że ze względu na mniejsze ryzyko wolałbym trafić na egzemplarz od prywatnego właściciela niż kupić auto z komisu (chyba, że ktoś może coś gdzieś polecić)
. Jestem z kujawsko-pomorskiego i ze względów logistycznych właśnie tutaj chciałbym się rozejrzeć. W grę wchodzi również wielkopolska. Jeśli chodzi o trasy jakie będę pokonywał to zależy mi przede wszystkim na jeździe poza miasto raz w tygodniu 80-100km w jedną stronę. W grę wchodzi również jazda po mieście. Zanim zacząłem czytać różnego rodzaju tematy zastanawiałem się w tej kwocie nad jakąś Astrą, ewentualnie Peugeotem 307:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Co sądzicie?
Nie ukrywam, że zależy mi również na uniwersalnych informacjach odnośnie konkretnych modeli samochodów, za jakimi warto się rozejrzeć. Jeśli ktoś byłby w stanie podać choć krótką listę modeli będę wdzięczny
. Nie chcę non stop wałkować tematu i dodawać co chwilę nowe samochody w kolejnych postach, bo nie dość, że będę męczył siebie, to jeszcze innych i w końcu niczego nie kupię. Doradzenie na zasadzie jaki model i dlaczego lub ten i ten nie, bo.... bardzo mile widziane
Kilka dodatkowych ofert:
[link do oferty na Allegro wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł]Pozdrawiam!