Cześć Panowie Na co mogę sobie pozwolić, tzn jest Renault Traffic 1997, mam papiery rejestracyjne, ale nie mam przeglądu a tym bardziej OC, występują problemy z chłodnicą, nagrzewa się. Muszę go przewieźć minimalnym nakładem finansowym z miejsca A do miejsca Z. Domyślam się, że holowanie nie wchodzi w grę?
W dzisiejszych czasach nie ma co przesadzać. Za bardzo pozmieniały się przepisy, żeby ryzykować. Wypożycz autolawetę (koszt około 200 zł/doba + kaucja) ewentualnie wynajmij z kierowcą (koszt około 2.5 zł za przejechany kilometr).
W grę wchodzi jeszcze laweta samochodowa ale to musisz mieć drugie auto z kierowcą z uprawnieniami.
Kierowco, czy wiesz, kiedy wyprzedzasz? Wyprzedzanie sprawia problemy wielu kierowcom. Często można zaobserwować łamanie przepisów ruchu drogowego przez osoby wykonujące ten manewr. W niektórych sytuacjach kierujący nie zdają sobie nawet sprawy, że ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.