Holowanie a rejestracja, przegląd, OC...

24 Lut 2018, 17:24

Cześć Panowie
Na co mogę sobie pozwolić, tzn jest Renault Traffic 1997, mam papiery rejestracyjne, ale nie mam przeglądu a tym bardziej OC, występują problemy z chłodnicą, nagrzewa się. Muszę go przewieźć minimalnym nakładem finansowym z miejsca A do miejsca Z.
Domyślam się, że holowanie nie wchodzi w grę?
hedowiec
Obserwowany

Auto: renault traffic

24 Lut 2018, 20:13

hedowiec napisał(a):Domyślam się, że holowanie nie wchodzi w grę?
Całkiem dobrze "kumasz"... :D Myślę ze nie ma sensu więcej w tym temacie pisać...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

24 Lut 2018, 20:31

Jak nie chcesz namoczyć tyłka to lepiej załatw lawetę, zapłacisz więcej może ciut, ale spokojną głowę będziesz miał.
gber44

10 Mar 2018, 15:38

W dzisiejszych czasach nie ma co przesadzać. Za bardzo pozmieniały się przepisy, żeby ryzykować. Wypożycz autolawetę (koszt około 200 zł/doba + kaucja) ewentualnie wynajmij z kierowcą (koszt około 2.5 zł za przejechany kilometr).

W grę wchodzi jeszcze laweta samochodowa ale to musisz mieć drugie auto z kierowcą z uprawnieniami.
marter
Obserwowany

Auto: Chevrolet
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Moto Session 2016
    Lubelskie Święto Motoryzacji to obowiązkowa pozycja w kalendarzu imprez w 2016 r. Już w weekend 7-8 maja zapraszamy na Moto Session. W tym roku na zwiedzających czekać będą wystawy nie tylko samochodów, ale także motocykli, ...