Honda Civic VI - garść linków do oceny

21 Maj 2014, 21:48

Witam serdecznie! Poszukuję Hondy Civic VI w cenie do 8 tysięcy, 5D hatchbacka lub sedana. Skupiłem się głównie na tym, że jest to ponoć auto mało awaryjne i poza ewentualną korozją to w większości wypadków auto bezobsługowe, tylko przeglądy, płyny filtry i to wszystko. W zasadzie to całkowity mój budżet jest 10 tysięcy ale wiadomo, resztę zostawiłem na opłaty. Wybrałem więc póki co kilkanaście linków które wzbudziły moje zainteresowanie. Auto musi mieć założone LPG lub ewentualnie zamontowane po zakupie, bo oczywiście poza oszczędnością w portfelu jest to też wymaganie mojego taty który sponsoruje to całe wydarzenie :) Co do lokalizacji to jestem z Warszawy więc wiadomo, preferowany rejon Mazowsza ale nie ograniczam się zbytnio, wiadomo jeżeli byłby bardzo dobry egzemplarz z innego zakątka Polski to też warto się wybrać :)
Co do bajerów to w zasadzie jedynie fajnie żeby była sprawna klima, reszta nie jest dla mnie niezbędna, w końcu to będzie mój pierwszy samochód więc nie wymagam zbyt wiele.
1. [link do Otomoto wygasł]
2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] podobno te silniki są godne uwagi jeżeli chodzi o instalację "podtlenku LPG"
3. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
4. [link do Otomoto wygasł]
5. [link do oferty na Allegro wygasł]
6. [link do Otomoto wygasł]
7. [link do Otomoto wygasł]
8. [link do Otomoto wygasł]
9. [link do Otomoto wygasł]
10. [link do Otomoto wygasł]
11. [link do oferty na Allegro wygasł]
12. [link do Otomoto wygasł] zdaję sobie z tego sprawę, że na takie propozycje jak ta trzeba się bacznie przyglądać, wiadomo handlarz też musi na tym zarobić ale jak dla mnie(czyt. laika) podejrzanie to nie wygląda, kolorowy nie jest, poza przebiegiem tylko niskim jak za taką cenę. Z drugiej strony wiadomo, mniej wydam=więcej kasy zostaje na serwis itd.
Bardzo prosiłbym o ocenę w/w egzemplarzy, dziękuję z góry za jakąkolwiek pomoc i pozdrawiam :)
chlep
Nowicjusz

Auto: Honda Civic MB2
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999