Honda HRV prośba o sprawdzenie i opinię :)

03 Sie 2018, 16:18

Proszę o poradę, stoi w Piasecznie Honda, która chyba mi się nada, czy jest warta kupna? Potrzebuję czegoś, co mi pojeździ po polnych drogach i czasem pociągnie przyczepkę. Sama, niestety, pojęcia o samochodach nie mam :) Czy ktoś może zna ten samochód i potrafi się wypowiedzieć na temat jego stanu? Podobno Panowie tutaj sprawdzają samochody? Będę bardzo wdzięczna za pomoc :)
[link do aaaauto.pl wygasł]
czarownica
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 0-1998
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: obecnie spieszona, szukam :D

03 Sie 2018, 17:06

Auto za taką cenę nie ma co oceniać ze zdjęć bo jaka jest na zdjęciach to każdy widzi, jakieś nieudolne tuszowanie korozji widzimy a ciekawe co jest pod spodem, ważne aby mechanicznie było ok i działała klima a tego po zdjęciach nie zweryfikujemy, typ ogólnie dobry jak na Twoje wymagania
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

03 Sie 2018, 17:15

dzięki :) pani z centrum obsługi (bo do samego punktu sprzedaży nie można zadzwonić) powiedziała, że dają 12 mieś gwarancji na silnik i skrzynię. o co jeszcze powinnam pytać?
czarownica
Nowicjusz

03 Sie 2018, 17:22

Powinnaś poprostu pojechać tam z kimś kto się trochę zna bo to co gadają w centrum obsługi trzeba dzielić razy.... sam nie wiem ile. Na gwarancję też się nie napalaj bo znając życie to jak przyjdzie do skorzystania z niej to nie będzie tak kolorowy i dostaniesz kwitek ''wina użytkownika''
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

03 Sie 2018, 17:38

Taki jest plan, tylko zanim kogoś zatargam, chciałabym wiedzieć, że warto, bo do Piaseczna mam parę km :)
czarownica
Nowicjusz

08 Sie 2018, 18:38

Sprawdzamy auta w AAAuto - jak to z samochodami używanymi bywa różnie ...
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

700 tysięcy aut elektrycznych na koniec 2017 r. w UE
    Ponad 200 tysięcy pojazdów elektrycznych zostanie zarejestrowanych w UE w 2017 r. Ogólna liczba aut z napędem elektrycznym poruszających się po drogach Starego Kontynentu może wynieść 700 tysięcy – prognozuje ...
    Nowoczesny i pełen charakteru - Citroen SpaceTourer
    Nowoczesny i pełen charakteru – taki jest nowy CITROËN SpaceTourer. Z nadwoziem dostępnym w trzech wariantach i różnymi konfiguracjami wnętrza doskonale wpisuje się w nowoczesny styl życia – dla rodziny, ...