Peugeot 407 2.0 benzyna, na co zwrócić uwagę, samochód sprowadzony.

02 Lip 2018, 11:13

Link: [link do oferty na Olx wygasł]

Witam. W weekend będe jechał oglądać ten samochód. Oczywiście boje się samochodów sprowadzonych. Ogólnie z rozmowy jaką prowadziłem wynika, że nie ma żadnych dodatkowym faktur itp za wymiane rzeczy.
Dostałem informację, że na miejscu jak będę to mamy jechać na stacje kontrolii i wtedy będzie wszystko wiadomo i wtedy dopiero cena do negocjacji. Pytałem jedynie o klimatyzacje to działa.

Pytanie na co zwrócić uwagę, może ktoś już nawet był oglądać ten samochód. Niby to silnik benzynowy 2.0 także większych problemów nie powinno być z nim.

Dziękuję z góry, wszystkie informację będą dla mnie bardzo cenne.
Exilled
Początkujący

Zdjęcia: 4
Auto: Citroen Xsara
Silnik: 1.8 90KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

01 Sie 2018, 14:24

I kupiony ?
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Volkswagen Amarok Canyon - samochód terenowy
    Volkswagen Samochody Użytkowe prezentuje podczas tegorocznej Wystawy Samochodów Użytkowych IAA w Hanowerze wiele nowości. Obok nowego Cross Caddy kolejną atrakcją jest Amarok Canyon. Model ten pokryty jest lakierem ...