Honda Logo - reperaturki błotnik lewy i prawy

16 Maj 2018, 10:08

Witam, czy ktoś może mi pomóc jakie reperaturki będą pasować do Hondy Logo, chodzi mi o tylne błotnik lewy i prawy. Z góry dziękuję za pomoc :happy: :ok:
p0lak89
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 03 2008
Auto: Honda Logo
Silnik: 1.3
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

16 Maj 2018, 19:27

Nie wiem na ile masz tam zaawansowaną korozję ale może taniej wyjdzie wymienić całe błotniki z nimi powinien być mniejszy problem żeby je dostać.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna

16 Maj 2018, 23:50

Kacper, jak wyobrażasz sobie wymianę używanego błotnika tylnego? zdajesz robię sprawę jaka to skomplikowana operacja? w ogóle to nie ma sensu, trzeba dopasowywać reperaturkę z czego innego w podobnym kształcie, patrzę na zdjęcie i na myśl mi wpada
Civic VI
Mazda 323F
Bmw e46
Passat B5
To tak z głowy podobne kształty do Twojego ale najlepiej było by naocznie pooglądać, ogarnięty blacharz bez problemu ogarnie aby kształt był w miarę
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

27 Cze 2018, 20:22

Witam ponowie. Panowie/Panie potrzebował bym info jakie progi zewnętrzne pasowały by mi do logo ? z jakiego auta , a może ktoś z was ma takowe :D
ps. Zajebiste dzięki co do reperaturek nadkola pasują z hond VI :happy:
p0lak89
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 03 2008
Auto: Honda Logo
Silnik: 1.3
Paliwo: Benzyna

27 Cze 2018, 20:44

widzę że jest tam taki kant więc ja osobiście nie dobierałbym z niczego i na giętarce sam wyrobił kształt z prostel blachy
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Roadster - bezkompromisowy kabriolet
    Tak jak określenie kabriolet dotyczy szerokiego zbioru samochodów ze zdejmowanym dachem, pod pojęciem roadster kryją się już prawdziwie emocje. "Roadstery wyewoluowały z kabrioletów. W nadwoziu tego typu, o ...