REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kieł napisał(a):Koszt części możliwe ,że są ciut droższe od e36 ale więcej wytrzymują.
Kieł napisał(a):Co do kupna w124 który jest starszy rocznikowo to na pewno warto i bez porównania z niżej wymienionymi samochodami.
Sharky napisał(a):-BMW E36, sedan, silnik który mnie interesuje to tylko i jedynie 2.5
Vermin napisał(a):Nie mam pojęcia co marka "Honda" robi w jednym temacie obok takich marek jak BMW czy MB
Sharky napisał(a):Szczerze, to Civic jest tutaj ze względów sentymentalnych
Vermin napisał(a):Dlaczego tylko i wyłącznie 2.5???
Sharky napisał(a):Vermin napisał(a):
Dlaczego tylko i wyłącznie 2.5???
a to dlatego, że najbardziej mi się kalkuluje spali prawdopodobnie podobnie co 2.0, a 1.8 i 1.6 nie wchodzą paradę, no chyba, że 1.8is ale tego jeszcze ciężej znaleźć
Koniu napisał(a):BMW e30 jest już ciężko z większym silnikiem choć mam fajną ofertę, na przebieg trzeba przymknąć oko
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... 69127.html
kirin88 napisał(a):Skoro założyciel tematu myśli o w124 to może by tak BMW e34? To taki moim zdaniem odpowiednik MG w BMW
Sharky napisał(a):a to dlatego, że najbardziej mi się kalkulujespali prawdopodobnie podobnie co 2.0
krzysiek4000 napisał(a):Jest jeszcze silnik 2,8 który jedzie również dobrze co 2,5.
kirin88 napisał(a):Z resztą zdrowiuteńkie 1.6 w e30 na prawdę dobrze jedzie w lekkiej budzie e30. Do niedawna miałem w e30 niepozorne 1.6 we wzorcowej kondycji, objeżdżałem bez problemu e36 2.0 150KM. Kondycje M40 łatwo zdiagnozować nawet na słuch
Sharky napisał(a):więc podsumowując zostało E36 i Civic?