Nieco dziwne zestawienie, bo porównujesz samochody zupełnie do siebie niepodobne (np. w Hyundaiu Coupe można na dłuższe trasy wygodnie jechać w zasadzie 2 + 2 czyli 2 osoby i 2 małe pieski, a taka Vectra B to 5 osób wsiądzie i będzie narzekać że za luźno
![Wink ;)]()
)
Hyundai Coupe zacny, osiągi, prowadzenie, mała awaryjność (nigdy nie miałem, ale jestem też na forum Hyundaia i ogólnie nie ma na niego zbyt dużo "skarg"), ale ma wadę w postaci możliwości przewozu osób i bagażu... To nie jest samochód którym pojedziesz np. na narty czy nad morze z 4-ką twoich znajomych, albo przewieziesz sobie do domu stół czy szafę kupione w IKEI
![Razz :razz:]()
Jeśli masz w rodzinie inny samochód, to bierz, bo naprawdę jest fajny, ale jeśli ma to być jedyne auto dostępne, to bym się 2 razy zastanowił - nigdy nie wiesz co/kogo przyjdzie ci przewozić. Vectra B ma już dosyć przestarzałą konstrukcję, poza tym kumpel z uczelni i LO miał i co chwila coś remontował (chociaż wiem że pojedynczy egzemplarz nie świadczy o całej serii modelu). Gdy nie masz innego auta, to zamiast fajnego ale nienadającego się do przewozu bagaży i osób Coupe proponowałbym ci Civica - zbiera bardzo dobre opinie pod względem niezawodności, poza tym nie wiem o jaki silnik ci chodzi bo ogłoszenie wygasło, ale z większości VTECów będziesz zadowolony (ok, nie będą to może osiągi Hyundaia Coupe V6, ale zrekompensuje się to w spalaniu
![Wink ;)]()
) - powiedz też jaką ilość $ przeznaczyłeś na autko, fajne jeśli udałoby ci się załapać na Civica 7 to byłoby to chyba najlepsze autko z zestawienia... O 6 nie wiem zbyt dużo
![Wink :wink:]()