Hyundai i30

26 Wrz 2024, 07:01

Dzień dobry. Panowie szukam fajnego auta z automatyczną skrzynią biegów. Co myślicie o tych dwóch egzemplarzach?

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/h ... GK9qF.html

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/h ... GK9JK.html

Warto nimi zawracać sobie głowę? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie.
Wafel52
Nowicjusz

27 Wrz 2024, 08:34

257 tys. spory przebieg - oferta wygląda jednak jak sprzedaż przez handlarza widać że auto mocno przygotowane do sprzedaży
w ubezpieczalni masz jakieś zdarzenie odnotowane

Francja - co zaskakujące w ubezpieczalni jest czysto, z tym powrotem na kołach bardzo odważne stwierdzenie - oczywiście jest to nieprawda

Diesel vs beznyna ? Nie ma to dla Ciebie znaczenia ? Bo trochę to skrajne.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

27 Wrz 2024, 10:32

Dzięki za odpowiedź. Skłaniam się raczej ku benzynie, ale bardziej zależy mi na automacie. Chciałbym coś z "dobrą", nieusterkową skrzynią biegów.
Wafel52
Nowicjusz

27 Wrz 2024, 21:34

Przy przebiegu 250 tys. każdy automat może sprawić problemy. Dużo zależy od tego jak był użytkowany, serwisowany itp. zakup automatu to zawsze ryzyko i po części loteria. Oczywiście wynagrodzona komfortem jazdy :ok:
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

30 Wrz 2024, 06:05

Wielkie dzięki za Twoje podpowiedzi. Dałeś mi do myślenia.
Wafel52
Nowicjusz

30 Wrz 2024, 08:24

Nie oznacza to, że nie warto jeździć z automatem :) trzeba tylko przygotować się na pewne ewentualności które kiedyś muszą nadejść.
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...