REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ja nie wiem. Pytaj tych co zajmują się wytworzeniem/produkcją takich zabawek. Znajdziesz ich np. na alledrogo. Zresztą nie wiem czy Będziesz sam tworzyć coś takiego czy zakupisz gotowca. Jak to pierwsze to znaczy że jesteś kumaty , wejdziesz pod auto , oglądniesz i będziesz wiedzieć. Jak to drugie to powinieneś dostać instrukcję montażu.martin1232 napisał(a):Słuchajcie czy ktoś może wie gdzie w podłodze znajdują się zaślepione otwory do założenia uchwytów od rur progowych w tucsonie
Ja podejrzewam że jest tam tak że zmiana kierunku obrotów silniczka ( prawo/ lewo) decyduje czy pryska na przód czy na tył.MotoAlbercik napisał(a):Tylko nie wiem czy tam sterowanie jest plusem czy masą. Podejrzewam, że plusem
Siłą rzeczy jak działało na jedną stronę to pewnikiem było słychać pracującą pompkę. A na drugą stronę słyszałeś coś ? Jak nie to problem jest w elektryce.martin1232 napisał(a):Tak więc nawiązując do pompki spryskiwacz wymieniłem dwa zamienniki i po podłaczeniu kostki działało tylko na jedną stronę