REKLAMA
Panowie zdjąłem boczek i widac ze jedna linka bez pancerza jest zerwana czy ten zestaw bedzie pasowal
[link do oferty na Allegro wygasł]
Jak zdemontowac szybe zdjąłem te czarne zaslepki i zadnych śrub nie widze zeby ja odkrecic
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Idziesz po taniości ale czy będziesz umiał to złożyć Jak nie to dołóż ZŁ i kup złożony zestawtomek96321 napisał(a):czy ten zestaw bedzie pasowal
[link do oferty na Allegro wygasł] ... 7148583773
Trzeba szybę opuścić tak żeby w tych otworach ukazały się śruby.tomek96321 napisał(a):Jak zdemontowac szybe zdjąłem te czarne zaslepki i zadnych śrub nie widze zeby ja odkrecic
To oprócz zerwanej linki możesz mieć problem elektryczny.tomek96321 napisał(a):Jak ta szybe moge opuścić jezeli ona nie reaguje na przycisk.
Trzeba umiejętnie nawinąć nowe linki na kółko napędzane przez sinik i całość złożyć z zachowaniem naprężenia linek. Nie każdy sobie z tym radzi.tomek96321 napisał(a):Tak trudny jest montaż tych linek co podalem w linku.
tomek96321 napisał(a): i na to kółko jak maja byc nawiniete
Jedna się nawija , druga odwija.Trzeba nawinąć dokładnie na rowki kółka. Poza tym nie można nawinąć tak że będą się krzyżować. W tym przypadku będzie niejako skrzeczeć. Kolejność , kierunek nawijania ma znaczenie . Poza tym linki nie mogą mieć luzu . Tam są sprężyny napinające i powiem szczerze że przy pierwszym kontakcie z takimś czymś ma się wrażenie że jest to nie do złożenia . A jednakbonifacy napisał(a):Trzeba umiejętnie nawinąć nowe linki na kółko napędzane przez sinik i całość złożyć z zachowaniem naprężenia linek. Nie każdy sobie z tym radzi.