REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Podstawowe błędy pewnie odczytasz i je skasujesz tak jak interfejsem ELM327. Patrząc na ten interfejs co podałeś widać że nie jest on typowo nastawiony na diagnostykę tylko pod apkę która ma podpowiadać ci jak jeździć oszczędniej itd.tomek96321 napisał(a):Czy da sie nimi odczytać błędy skasowac kontrolki typu silnik poduszka itp.
Kup sobie polski ELM327 i to tego ściągnij oprogramowanie jakieś płatne najlepiej na Androida i będziesz mógł z telefonu kontrolować podstawowe parametry i błędy. Darmowe apki nie zawsze dobrze działają i są okrojone.tomek96321 napisał(a):Wlasnie chodzi mi o tego typu interfejs co podalem w linku macie korzystacie z tego typu uządzen co polecicie?
Tu możesz mieć problem. Ja zaobserwowałem że najczęściej można sprawdzić błędy związane z silnikiem i je usunąć ale miałem kiedyś np. błąd związany z hamulcami, check się pali, a ELM327 nie wykrywał błędu.tomek96321 napisał(a):Wiec tym interfejsem nie usune kontrolki poduszki i abs wymienialem ostatnio czujnik abs i swieci.