REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
piotrauto napisał(a):no wlasnie chodzi mi o drogę taką normalną z jednym pasem w obu kierunkach wiec zwyklą
i ile przez nią jedzieciez gdy jest teren zabudowany 50km/h i niezaboduwany 90km/h
z moim obeserwacji wynika ze większość kierowców <b>przez teren zabudowany jedzie te 80-120km/h </b>a przez niezabudowany 120-140km/h
Martoro napisał(a):120 w terenie zabudowanym? Gdzie to zaobserwowałeś?
Martoro napisał(a):piotrauto napisał(a):no wlasnie chodzi mi o drogę taką normalną z jednym pasem w obu kierunkach wiec zwyklą
i ile przez nią jedzieciez gdy jest teren zabudowany 50km/h i niezaboduwany 90km/h
z moim obeserwacji wynika ze większość kierowców <b>przez teren zabudowany jedzie te 80-120km/h </b>a przez niezabudowany 120-140km/h
120 w terenie zabudowanym? Gdzie to zaobserwowałeś?
a więc świadomie dopuszczasz się wykroczenia...piotrauto napisał(a):ja ostantio jade sobie przez wioske te 70km/h (...) mimo ze tam wolno 50km/h
a jak wszyscy będą się gremialnie wieszać, albo skakać z wurwiska to też będziesz chciał z nimi?piotrauto napisał(a):ja ostantio jade sobie przez wioske te 70km/h i wszyscy mnie wyprzedzaja jak ch...a, wszyscy ok 100-150km/h mimo ze tam wolno 50km/h