Zdecydowanie cena ciekłego powalała mnie, jak się orientowałem. I mało popularny - problem z dobrym montażem i w razie czego serwisiem. z zenitem directem takiego problemu nie ma. generalnie z IV generacją.
Mitsubishi Outlander PHEV w Asia Cross Country Rally (FIA) Gdy w Japonii trwały ostatnie przygotowania do uruchomienia produkcji europejskiej wersji Mitsubishi Outlander PHEV, firma Mitsubishi Motors Corporation (MMC) poddała swój technologicznie flagowy model ostatniej i ...
Bezpieczna jazda w nocy Jazda w nocy poza obszarem zabudowanym jest bardziej niebezpieczna i trudniejsza niż za dnia. Podstawowym powodem jest ograniczony zasięg widzenia drogi, przeszkód oraz innych uczestników ruchu drogowego. "W ...
Jest obiektywnie. przed podjęciem decyzji weryfikowałem czy to nie ściema, ale faktycznie wzięli auto na testy. mówili, że cytryna po prostu dużo pali, więc jak na smoka wynik był bardzo zadowalający.
to gratuluję wyboru oby jeździł bezawaryjnie. co do directa jest to system moim zdaniem przyszłościowy i dość ciekawy w działaniu. coś co kiedyś wydawało się nie możliwe teraz jest w zasięgu ręki. oby tak dalej.
psa i bmw a nie konstrukcja bmw. niestety te silniki dość dużo palą i mają problemy z rozrzadem a mianowicie z łańcuchem i napinaczem. naprawa nie jest tania.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.