Iveco eurotech 320 ?

23 Maj 2011, 16:21

Witam !
Zwracam się z prośba o pomoc..a mianowicie kilka dni temu zakupiłem Iveco eurotech 320 z 2003 roku z zabudową Seddon Atkinson i mam problem z numerem VIN( R526260CDD98897), tzn brak znamionówek a ten który mam w dokumentach po podaniu w kilku firmach zajmujących się sprzedażą części stwierdzili że to nie może być Iveco..Chodzi mi o ustalenie jaki to jest dokładnie model abym mógł zakupić części..z góry thx za pomoc ! ;]
tunay
Nowicjusz

Miejscowość: Inowrocław

23 Maj 2011, 22:35

tunay napisał(a): mam problem z numerem VIN( R526260CDD98897),

Nie wiem z jakiego sam.jest ten VIN ale to jakas lipa.Nie pamietam od którego roku w nr.vin. musi być 17 znaków a tym bardziej w pojezdzie z 2003r.
Nr.ten podales z DR czy spisałes z natury... :?: :?:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

24 Maj 2011, 15:55

Migi60 napisał(a):
tunay napisał(a): mam problem z numerem VIN( R526260CDD98897),

Nie wiem z jakiego sam.jest ten vin ale to jakas lipa.Nie pamietam od którego roku w nr.vin. musi być 17 znaków a tym bardziej w pojezdzie z 2003r.
Nr.ten podales z DR czy spisałes z natury... :?: :?:

ten numer miałem w dokumentach..a znamionówek brak..na ramie też brak VINu..i że jest lipny też ...
tunay
Nowicjusz

Miejscowość: Inowrocław

24 Maj 2011, 18:17

tunaj tez sie zastanawiam nad tym autem zeby z anglii sciagnac, chcialem zapytac czy to jest dokladnie IVECO bo jak jest auto na licencji moze sie czyms roznic, czy wszystkie czesci pasuja??
"Są dwie naprawdę bezgraniczne rzeczy - Wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
godfather78
Aktywny

Miejscowość: swarzędz
Prawo jazdy: 0- 0-1996
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: octavia II
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Automatyczna

24 Maj 2011, 22:45

tunay napisał(a):ten numer miałem w dokumentach..a znamionówek brak..na ramie też brak VINu..i że jest lipny też ...

Z tego wynika ze to chyba"walek"....W bazie danych znalazlem dane na temat Iveco to nr.vin.zaczyna się na ZCFXXXXXXXXXXXXXX....No chyba ze to jakas "chińszczyzna" i nie ma jeszcze tego w katalogach... :!: :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Lexus zrobił crossovera UX 250h z… czekolady
    Czy samochód może być słodki? Ależ oczywiście. I do tego wcale nie musi być filigranowym hatchbackiem. Wystarczy, że zostanie zrobiony z czekolady. Właśnie taki jest wyjątkowy UX 250h, którego Lexus stworzył ...