Jaguar XJS z manualną skrzynią?

19 Lut 2007, 19:01

Witam. czy jest wersja XJS na manualnej skrzyni? Wiem że to typowy samochód angielski ale jestem zainteresowany tylko na manualnej.
pzdr.
sykacz
Nowicjusz

19 Lut 2007, 19:03

wiesz jak bardzo chcialbys automata, to byś dostal...za dodatkowa oplata. w tej wersji, sa oczywiscie automaty,jest ich nawet sporo, takze gdybys dobrze szukal, to bys znalazł, pozdrawiam, :twisted:
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

19 Lut 2007, 19:19

Chciałbym podkreślić, że mówię tutaj o rocznikach ok. 90.
sykacz
Nowicjusz

24 Lut 2007, 10:15

maniokin2 napisał(a):wiesz jak bardzo chcialbys automata, to byś dostal...za dodatkowa oplata. w tej wersji, sa oczywiscie automaty,jest ich nawet sporo, takze gdybys dobrze szukal, to bys znalazł, pozdrawiam, :twisted:

ale to będzie ciężka sprawa...
w dodtatku lata 90...
trochę szkoda bo to fajne autko... :cry:
don't worry be happy :wink:
Leo;))
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

25 Lut 2007, 11:38

Nie dziwię się kolego, że interesuje cię tylko skrzynia manualna, bo co to za jazda na automacie. I tu mam dla ciebie bardzo dobrą wiadomość, otóż są modele ze skrzynią manualną, oczywiście ceny wachają się od 3000 funtów do nawet 8000 funtów. Ale jak się bardzo chce i poszuka dobrze to zawsze się coś znajdzie dla siebie. Oczywiście wersje które znalazłem są z kierownicą po "prawidłowej stronie" czyli po prawej :P W razie potrzeby większej ilości informacji, pytaj śmiało, mam dużo informacji o Jagach i innych ciekawych Angielskich produkcjach, zresztą widzę je codziennie w pracy :)
DFireCrow

05 Lut 2019, 19:12

A możesz coś powiedzieć o XJSC 6.0 Convertible?
Dzięki za wszelkie info
pozdr
kris209
Obserwowany