REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
lewy13 napisał(a):tradelux napisał(a):Peugeoty 206 na naszym rynku najczęściej pochodzą z poleasingowych ofert, gdzie nie dba się o takie samochodu. Dwa trzeba wiedzieć dokładnie z jakim silnikiem i oprzyrządowaniem je kupić, bo jak się źle wybierze to 206 mogą się sporo sypać
niewiem co rozumiesz pod pojęciem nie dbane ale zazwyczaj auta brane w leasing są serwisowane co znaczy że z każdą usterką jedziemy do serwisu, więc niewiem dlaczego uważasz że o te auta sie nie dba, a jeżeli ci chodzi o to że są mocniej eksploatowane to jest fakt no i czasami sie jeździ nimi troche ostrzej(jak to mówią: "jakie auto wjedzie nawet na 30 cm krawężnik? służbowe") niż swoim własnym ale są tacy co dbają o służbowe wozy
PhantomASA1 napisał(a):Ja tam wolę takich ludzi ,którzy potrafią mi dowalić niż takich którzy ze złożonymi rękoma chodzą rozmodleni a dzieci na plebaniach gwałcą!Bez skutkow prawnych,dotąd dokąd tak będzie będziemy narodem idiotów,dotąd dokąd będziemy przymykać oczy na rozwój zwykłej organizacji przestępczej na której czele stał JP II,niestety!
Ach LUXX ty jesteś z rejonów Moherowych Beretów?!RozumiemLukxxx napisał(a):ja tam widzę posty wojującego ateisty
Gdyby Admin był z rejonów zacofanych żdziebko i otumanionych i wylęknionych to wyrzucilby mnie z tego forum,bracie Stasiowski gdyby nie samochody i Ten który dał takie zdolności pewnym ludziom do ich tworzenia życie byłoby cholernie ciężkie ,samochody są najważniejsze a te wszystkie religie o kant d...py rozbić bo sprowadzają się nie do wielbienia Stwórcy tylko pewnej grupy ludzi!!! A przecież każdy tatuś który w tych ciezkich warunkach naszych wychowa kilkoro dzieci jest człowiekiem większym od JPII czy Piusa Nazisty XII .To że Bóg jest nikt nie musi mi mówić,wystarczy tylko pomyśleć. Szacunek Kolego!stasiowski121 napisał(a):Kolego Phantom niczego od nikogo nie żądam, jak może wiesz na forum piszę się bezinteresownie by pomóc drugiemu, w zmian z dobrej woli jeśli komuś pomożesz można usłyszeć tylko "dziękuje" i mieć satysfakcje że pomogłeś.
Powtarzam jeszcze raz, opuść tematy religii, to nie jest forum poglądów religijnych na świat.
A tak na marginesie nie obchodzi mnie kim jesteś, czy Ateistą, katolikiem, muzułmaninem, czy kimś innym, wiem że masz wiedzę motoryzacyjną i to się liczy bynajmniej tutaj.
Tematy religii odpuść jak nie chcesz mieć do czynienia z Adminem
Pozdrawiam.