REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Aja ci bracie proponuję rozszerzyć horyzonty w kierunku wykradzającym poza bryczki,na PW będziesz miał takie dowody niebawem,że zachłyśniesz się obiadem!!!PhantomASA1 napisał(a):proponuje rozszerzyc horyzonty i nie wyglaszac niedojrzalych zalosnych teorii na temat kosciola i JPII.
tradelux napisał(a):Pisaliśmy o segmencie D, a Ty wyskakujesz jak Filip z konopi z segmentem B.
Dishman napisał(a):hiszpan1 napisał(a):Nie ma złych samochodów! Nie ważne co kupisz, jeśli zadbasz to będzie jeździł.
Niby tak, ale nie do końca. Niektóre auta mają feler. Po prostu inżynierzy podczas konstrukcji pomylili się/dali gorsze materiały i takie auto będzie jeździło, ale np. zawieszenie będziesz robił częściej niż w innych modelach.
jandrzej57 napisał(a):PhantomASA1, KaczorLSM - serdeczne dzięki chłopaki za informacje. Aż się nie mogę doczekać jak błysnę wiedzą. Jasne, że nie będę się wymądrzał ale miło będzie mieć coś w temacie fachowej wiedzy.
Wspominałem już, że wcześniej jeździłem Carismą z silnikiem Renówki 1,9TD a że wakacje spędzam pod ukraińską granicą lałem ukraiński olej napędowy. Zawsze było O.K.
CIEKAWOSTKA- na Ukrainie mają na stacjach nawet takie najazdy drewniane, które od strony wlewu podkłada się pod koła aby samochód stał wyżej i można było nalać parę litrów więcej. Bardzo wielu Polaków kupuje starsze Passaty (bo mają duże zbiorniki) i dodatkowo je rozdmuchują pod ciśnieniem