Jak najlepiej sprzedać mało popularny samochód?

25 Wrz 2013, 22:52

Witam,
Tak jak w temacie, nie wiem jak rozreklamować ogłoszenia samochodu aby zainteresować potencjalnego kupca.
Samochód jest bardzo praktyczny dla firm. Gdzie potrzebne jest przewieść załogę (ekipę) do pracy jak i dużą ilość towaru. A jest to w dodatku autko zwinne jak i pojemne mimo swoich gabarytów.
Z fajnym silniczkiem 3,0l D-4D
Chodzi mi o Toyota Dyna z 2007 roku. W Dubel kabinie ze skrzynią długości 416cm [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Chodzi mi bardziej o to, jak dotrzeć do osób, które szukają samochodu o podobnych właściwościach, a nie znających tego modelu. Niż jak wyróżnić w kategorii, która jest i tak nie przeglądana.
Za każdą propozycję z góry wielkie dzięki :)
Pozdrawiam
grumbek
Nowicjusz

Auto: Nie mam

04 Paź 2013, 21:34

Może na początku warto zacząć od ogłoszeń drobnych na darmowych serwisach? Ale nie pisać standardowego ogłoszenia, tylko takie, które jest sprecyzowane pod konkretnego klienta.
Duży kredyt? O ile masz dobrą płynność finansową i potrafisz udowodnić, że jesteś rzetelnym kredytobiorcą – oferują o dużo tańsze raty. Dlaczego? Zastanów się ile kosztuje bank, obsługa klienta, który bierze 1000 zł, a 20 000?
marian21
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 06 2002
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: vw golf 4 1.4 16v

17 Paź 2013, 15:38

takie auto to może do skupu aut, jak np. selcar?
fajnyfacet
Nowicjusz

Auto: audi
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Legendarna SKODA 966 Supersport
    Jedyny zachowany egzemplarz wyścigowej ŠKODY 966 Supersport odzyskał swój blask dzięki pieczołowitej pracy specjalistów marki. Jeden z najefektowniejszych okazów czechosłowackiej sceny wyścigowej ...