REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
A nie uważa kolega ,że informacja jest od tego żeby o niej dyskutować? Komuś to się nie podobało to napisał to. Czy odpowiedź była pozytywna czy negatywna nie ma znaczenia ,od tego jest forum żeby dyskutować! A gdyby autor chciał żeby nie było to przedmiotem dyskusji sam mógł go zamknąć!Np. temat Artka o gadżetach forum, tylko informacja że takowe są dostępne a dyskusja co do nich trwa i kolega Karson chcąc być konsekwentny powinien teraz zamknąć temat Artka i usunąć wszystkie posty w nim zawarte i napisać ,że adminowi chodziło tylko o poinformowanie użytkowników!Karson napisał(a):Napisałem Ci już na pw, że temat @Fourupa służy informacji, a nie jest zachętą do dyskusji.
norpaw napisał(a):(...) od tego jest forum żeby dyskutować!...
fourup napisał(a):3. Drogi Dishmanie - czy odbierasz moją wypowiedź zbyt do siebie? Czy poczułeś się obrażony moimi słowami? A może w jakiś inny sposób dotknęła Cię moja wypowiedź?
norpaw napisał(a):A nie uważa kolega ,że informacja jest od tego żeby o niej dyskutować? Komuś to się nie podobało to napisał to. Czy odpowiedź była pozytywna czy negatywna nie ma znaczenia ,od tego jest forum żeby dyskutować! A gdyby autor chciał żeby nie było to przedmiotem dyskusji sam mógł go zamknąć!Np. temat Artka o gadżetach forum, tylko informacja że takowe są dostępne a dyskusja co do nich trwa i kolega Karson chcąc być konsekwentny powinien teraz zamknąć temat Artka i usunąć wszystkie posty w nim zawarte i napisać ,że adminowi chodziło tylko o poinformowanie użytkowników!
Dishman napisał(a):(...) Generalnie uważam podobnie jak MotoAlbercik temat napisany przez Ciebie jakby za ostro...
fourup napisał(a):(...) takie podejście, jakie proponujesz (miękkie ciepłe słówka, żeby - przypadkiem, nawet - nikogo nie urazić) - jest równie skuteczne jak zapisy w regulaminie. Niestety, dożyliśmy czasów, w których liczy się tylko sila wypowiedź. Kto pisze "miękko" nie zostaje zauważony.
Dowód? Proszę bardzo: nad regulaminem nikt nie rozprawia, nad moim postem rozgorzała dość ostra dyskusja...
bo jesteś gorol i to dla tege ,,,,,,,,,,,, nadrabima te przecinki co ich ni ebyło wczesniej ,,,,,,,,,, starczy ?? ,,,,,,,,,,,
fourup napisał(a):OK
Chcecie - macie...
fourup napisał(a):Ale - zwłaszcza w tym temacie - niegramatyczne posty będę ciął, bez względu na kierunek wypowiedzi, czy pozytywnie, czy też negatywnie nastawionych do wątku!
.fourup napisał(a):ciąć
norpaw napisał(a):fourup napisał(a):OK
Chcecie - macie...
Przepraszam ale nie rozumiem odzewu...
Mam fobie (mimo wieku, wzrostu i siły boję się pająków), mam kompleksy (nie bez powodu jeżdżę wielkim autemnorpaw napisał(a):fourup napisał(a):Ale - zwłaszcza w tym temacie - niegramatyczne posty będę ciął, bez względu na kierunek wypowiedzi, czy pozytywnie, czy też negatywnie nastawionych do wątku!
A co do tych błędów to też nie rozumiem takiego zawzięcia (u kolegi wygląda to jak fobia lub swego typu rasizm) A np. jak ktoś rzeczywiście będzie posiadał dysleksję lub inną ''chorobę'' ortograficzną to co wtedy ?? To nie powinno go wykluczać z dyskusji publicznej.
Popieram inicjatywę ale trochę spokojniej radził bym do tego podejść a nie wszystko od razu ...
norpaw napisał(a):fourup napisał(a):ciąć
.
Karson napisał(a):BTW... przed rokiem 90 dyslekcja i dysgrafia dotyczyła 1-3% uczniów, po wejściu demokracji i szerokim możliwościom "załatwiania" ilość ta wzrosła do 30%.
Karson napisał(a):mogłem skopiować posty i założyć nowy temat ale nie musiałem, zrozumcie to.
MotoAlbercik napisał(a):Jako że w temacie zaczłło robić się nieprzyjemnie, a oprócz tego zaczęło toczyć się dyskusja czemy ten temat nie służy, pozwoliłem sobie na zmoderowanie tego tematu.
Moi drodzy - ten temat jest tylko jako temat informacyjny i absolutnie nie jest zallożony w celu dyskusji. Jeżeli ktoś chce dyskutować na ten temat, to prosze to robić w dziale Off topic lub poszukać sobie forum do tego przeznaczonego. To forum jest forum motoryzacyjnym i dyskusje na nim prowadzimy tylko i wyłącznie na temat motoryzacji.
Raz jeszcze powtarzam - ten temat jest tematem tylko i wyłącznie informacyjnym i nie służy żadnej dyskusji na ten temat.
Każdy post, w którym będzie toczyć się dyskusja zostanie od razu usunięty. Bez żadnej dyskujsji. I nie interesuje mnie czyjeś zdanie na ten temat. Prosze wziąść to pod uwagę.
Karson napisał(a):uważam, że forum samochodowe nie jest miejscem na dyskusje polityczne i temat nie powinien się w ogóle pojawić w takiej formie.
ale się pojawił i wywołał niepotrzebne reperkusje.
Karson napisał(a):tym bardziej, że zasadność czy jej brak o pochówku pary prezydenckiej na Wawelu nie ma znaczenia. pogrzeb się tam odbędzie i już.