Jak nie kijem to go pałą

18 Kwi 2010, 18:24

Administartor ( Artek ) przeniósł go do wspomnianego działu, a w nocy, jak się skończy żałoba zostaną usuniete oba tematy przeze mnie albo przez Artka. Decyzja ta została uzgodniona z Artkiem.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

20 Kwi 2010, 15:05

Artek w innym temacie napisał(a):Myślę że to nie czas i miejsce na takie dyskusje i zamykam temat. Ostatnio podobne tematy wzbudziły wiele kontrowersji dlatego proponuje przejść do motoryzacji

I dlaczego mnie to nie dziwi?
Tu widocznie nie lubi się soczystych dyskusji, tylko poklepywanie po tyłku.
Wszak zauważam poprawę. Ktoś inny na Twoim miejscu po prostu po chamsku usunąłby wszystko.

Jeszcze trochę, a przestaniecie być tacy poprawni politycznie. Będę nad Wami pracował :)
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Hybryda oczami dziecka
    Hybrydy są dziecinnie proste w budowie i w obsłudze – tak orzekli mali eksperci po dniu spędzonym z hybrydowym Aurisem. Toyota zaprosiła ośmioro małych miłośników motoryzacji do udziału w projekcie "Hybryda oczami ...