Jak to jest z tymi kalkulatorami?

13 Kwi 2021, 13:19

ostatnio przez [link do mFind wygasł] szukałem i od razu wykupiłem, chyba mają największą ofertę ubezpieczycieli i dosyć łatwo przebrnąć przez wszystkie kroki
bpa
Początkujący

Auto: volvo v40

15 Kwi 2021, 19:18

Tez właśnie korzystałam z ich strony, bardzo duży wybór ubezpieczycieli, wszystko przejrzyste i jasne. Dużo ciekawych informacji, każdy dobierze coś dla siebie i swoich potrzeb.
Emiśka88
Obserwowany

26 Maj 2021, 21:18

A teraz w kalkulatorze mfind jak kupisz polisę OC+AC dostajesz 100 zł cashbacku więc jest jeszcze taniej, mi się ostatnio udało skorzystać.
Patunka
Obserwowany

21 Gru 2021, 11:21

Ostatnio ubezpieczałem mieszkanie w PZU i babka do mnie mowi, że gdybym chciał ubezpieczyć samochód, to ona mi może dać dodatkowe 10% rabatu.
Generalnie jest wiele ubezpieczalni które mają przyzwoite warunki. Niektóre banki jak np mBank oferują też całkiem znośne warunki jeżeli chodzi o OC.
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

16 Paź 2024, 14:47

Ja ostatnio skorzystałem z porównywarki Mubi i dostałem dobrą ofertę i do tego zwrot 150 zł ponieważ użyłem linku z polecenia od znajomego. Teraz ja mogę polecać innym dzięki czemu i kupujący polisę i polecający ma oszczędności.
endrjus
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jaki najlepszy samochód prowadził Jeremy Clarkson?
    Jeremy Clarkson odpowiedział na kilka pytań dla motoryzacyjnej platformy społecznościowej Drivetribe. Wśród poruszonych wątków padł temat najlepszego samochodu, jaki kiedykolwiek prowadził. Okazuje się, że słynny ...
    Za kierownicą w Dacia Jogger
    Nowa Dacia Jogger ma wszystkie cechy, których poszukują rodziny w samochodach segmentu C: zwrotność, komfort i bezpieczeństwo jazdy. Jogger jest zwrotny i łatwy w codziennym użytkowaniu. Kabina jest dobrze wyciszona ...