Jak to jest z tymi kalkulatorami?

13 Kwi 2021, 12:19

ostatnio przez [link do mFind wygasł] szukałem i od razu wykupiłem, chyba mają największą ofertę ubezpieczycieli i dosyć łatwo przebrnąć przez wszystkie kroki
bpa
Początkujący

Auto: volvo v40

15 Kwi 2021, 18:18

Tez właśnie korzystałam z ich strony, bardzo duży wybór ubezpieczycieli, wszystko przejrzyste i jasne. Dużo ciekawych informacji, każdy dobierze coś dla siebie i swoich potrzeb.
Emiśka88
Obserwowany

26 Maj 2021, 20:18

A teraz w kalkulatorze mfind jak kupisz polisę OC+AC dostajesz 100 zł cashbacku więc jest jeszcze taniej, mi się ostatnio udało skorzystać.
Patunka
Obserwowany

21 Gru 2021, 10:21

Ostatnio ubezpieczałem mieszkanie w PZU i babka do mnie mowi, że gdybym chciał ubezpieczyć samochód, to ona mi może dać dodatkowe 10% rabatu.
Generalnie jest wiele ubezpieczalni które mają przyzwoite warunki. Niektóre banki jak np mBank oferują też całkiem znośne warunki jeżeli chodzi o OC.
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

16 Paź 2024, 13:47

Ja ostatnio skorzystałem z porównywarki Mubi i dostałem dobrą ofertę i do tego zwrot 150 zł ponieważ użyłem linku z polecenia od znajomego. Teraz ja mogę polecać innym dzięki czemu i kupujący polisę i polecający ma oszczędności.
endrjus
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Jazda we mgle
    Jazda we mgle to jak jazda w chmurach, z tą tylko różnicą, że ich dolna podstawa styka się z powierzchnią ziemi. Kierowanie samochodem w takich warunkach wpływa negatywnie na percepcję wzrokową , m.in. trudniej ocenić ...