Jak wymienić rozrząd w Land Roverze Freelander 2.0 diesel?

14 Sty 2010, 15:23

IRF nawet przy 5km/h jak masz 4x4 to mozesz wpasc w poslizg w skrecie. Mnie tez sie cos takiego zdarzyło i mało co nie wyladowałem w rowie. Przod niby cie wysiaga ale juz tył pcha na wprost . Tak mi powiedział znajomy i podobna rzecz przeczytałem gdzies w necie .
kostass
Początkujący

Miejscowość: Łódź

24 Lut 2011, 14:20

witam mam prośbę do macpaw5 jeżeli możesz to podeślij mi rysunki z ustawianiem rozrządu w landku frelanderze 2.0 di 1998r na [email widoczny po zalogowaniu] dziękuję i pozdrawiam
jarusza
Nowicjusz

Miejscowość: włodawa

24 Lut 2011, 22:41

Witaj. W sobote 26 będę we Włodawie, mam serwisówkę Haynesa w języku angielskim, jeśli masz ksero, to służę pomocą.
piotr R
Aktywny

Miejscowość: WGM

06 Mar 2011, 14:59

jarusza napisał(a):witam mam prośbę do macpaw5 jeżeli możesz to podeślij mi rysunki z ustawianiem rozrządu w landku frelanderze 2.0 di 1998r na [email widoczny po zalogowaniu] dziękuję i pozdrawiam

Witam również potrzebowałbym rysunków także proszę o podesłanie email: [email widoczny po zalogowaniu]
dziadzia47
Nowicjusz

Miejscowość: Kazimierza Wielka

29 Mar 2014, 18:11

witam mam kłopot z paskiem ustawienie mój adres to [email widoczny po zalogowaniu]
alberto65
Obserwowany

Prawo jazdy: 20 04 1965
Auto: land rover
Silnik: 2tdi
Paliwo: Diesel
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

01 Lis 2016, 14:17

witam .potrzebuje do flerka jakies shematy wymiany rozrzadu.2.0 d 2000rok silnik rovera.i jeszcze bym potrzebował shemat podłaczenia kabelków w przycisku w gałce zmiany biegów zjazdowego.bo nie działa ,gdzie one ida dalej moze gdzies w kostce sie [email widoczny po zalogowaniu] bys mugl podesłac.dzięki
pittek1975
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 01 1998
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: land rover freelander
Silnik: 2,0
Typ: SUV
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

VERVA Street Racing - Top Gear Live / relacja
    VERVA Street Racing wraz z polskim debiutem jednego z najpopularniejszych spektakli motoryzacyjnych na świecie Top Gear Live zelektryzowała niemal 60 tys. zgromadzonych na Stadionie Narodowym w Warszawie. Brytyjski show jeszcze ...
    Nietrzeźwy poranek wśród kierowców
    Aż jeden na czterech kierowców prowadzi samochód rano, po zaledwie kilku godzinach snu poprzedzonych spożywaniem dużych ilości alkoholu. Większość osób nie zdaje sobie sprawy, że aby w pełni wytrzeźwieć ...

09 Lis 2016, 01:36

witam mozna prosic o rysunek
pittek1975
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 01 1998
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: land rover freelander
Silnik: 2,0
Typ: SUV
Rok produkcji: 2000