To zależy jakie chcesz te audio.
Żeby ci bebechy fruwały to nie za taką kwotę.
A jeżeli chcesz coś żeby przyjemnie grało miało jakąś estetykę i basik przyzwoity (ale nie walenie młotem) to jak najbardziej się zmieścisz w tej kwocie i jeszcze ci zostanie.
No i jeszcze jedno czy sprzęt koniecznie musi być znanej marki.
Natomiast z wyciszeniem drzwi to nie wiem.
Tzn. chcę żeby przyjemnie się słuchało. Nie potrzeba mi żeby mnie na drugim końcu miasta było słychać. Samochód to będzie najprawdopodobniej Audi A3, więc w bagażniku będzie mało miejsca, więc co z basem?. Z resztą pewnie gdybym miał robić Car-audio to zapewne oddam samochód do speca od tych spraw. I właśnie dlatego się pytam czy 1500zł wystarczy, żeby mnie nie wyśmiali
U speca zostawisz nie potrzebnie dużo większą kwotę ja za kwotę 600zł. u jakiegoś ziomka wstawiłem audio takie że słuchając muzyki z jakiegoś filmu można poczuć się jak w kinie a wcale nie ma tam wstawionego bóg wie czego.
Zawsze możesz podjechać do warsztatu audio i zapytać o cenę wykonania czegoś takiego.
Sam nie chciałbym się w to bawić, co prawda elektronika na takim poziomie nie stworzyła by mi problemu, jednak wolałbym żeby zrobił to fachowiec. A w szczególe wyciszył drzwi. Możecie mi jeszcze powiedzieć jak łączycie u siebie wzmacniacz z głośnikami i subwooferem?
w radiu powinieneś mieć z tyłu wyjście pod wzmacniacz.
I jest jeszcze taka sprawa czy każdy głośnik chcesz podłączyć pod wzmacniacz czy tylko subwoofer??
Jak przygotować wnętrze samochodu na zimę? Podpowiadamy! Zima w samochodzie może oznaczać nie tylko śnieżne widoki za oknem, ale również… błoto, wilgoć, sól i nieprzyjemne zapachy wewnątrz samochodu! Jeśli chcesz, by wnętrze auta przetrwało zimę w dobrym stylu ...
Toyota 2000GT Convertible Trudno znaleźć bardziej stylowego i pożądanego klasyka z Japonii niż Toyota 2000GT. Opływowe nadwozie z długą maską, szprychowe felgi i otwierane światła nadają jej wyjątkowego charakteru. A status pierwszego supersamochodu ...
No właśnie nad tym się zastanawiam, bo jesli podłączę wszystkie głośniki pod wzmacniacz to wtedy będę potrzebował kolejnego żeby zasilić suba. Także raczej taka opcja: pod radio głośniki (tył 6x9) i wzmacniacz z subwooferem.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.