Radio

06 Kwi 2009, 19:56

Witam wszystkich. Chciałbym kupić radio do 200zl na Allegro.

Jednak nie wiem, które będą świetnie grały...

Myślałem nad Dalco, medion.

Będę wdzięczny za kazdy link z allegro.
pozdrawiam
Butu
Nowicjusz

07 Kwi 2009, 01:29

Powiem Ci jak to zrobić . Idź do MM lub Euro i tam masz ze 40 modeli wystawionych i podłączonych . Popatrz jakiego koloru masz wskaźniki w aucie , jak zielone to bierz radio z zielonym , jak pomarańczowe to z pomarańczowym itp , to pozwoli odrzucić Ci ze 20 modeli. Następnie patrzysz na cenę , do 200 zł masz JVC , Panasonic itp . I tak naprawdę nie ma znaczenia co wybierzesz . W tym przedziale cenowym wszystkie radia robione są w tej samej fabryce , tylko różnią się znaczkiem , kto akurat zamawiał . Nie dziw się , np auto Renault KOLEOS jest robiony w Korei , w fabryce Samsunga aby było ciekawiej. Jeśli chodzi o Mediona to za 129 zł masz doskonałe radio samochodowe 160 Wat z czytnikiem kart SD /MMC , z tej samej fabryki co inne , tylko facet od kontroli jakości miał bardziej skośne oczy i przychodził do pracy co drugi dzień.
Stacja1
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Warszawa

07 Kwi 2009, 08:38

Pierwsza sprawa nie ma radia 160W to jest bzdura. Co najwyżej 4x40W
Mocy radia się nie sumuje!!! A jeśli chodzi co do radia ja bym tobie polecił coś z tych może:
(NIE WIEM JAKI MASZ GUST)
[link do oferty na Allegro wygasł]

Moim zdaniem powinny zdać egzamin
norbertSH
Nowicjusz

Miejscowość: Morąg

07 Kwi 2009, 08:46

Bradzo ciekawa alternatywa to w srodku - AEG CS MP530 IR szczególnie ten pilot chyba sam sie skusze na to radyjko :D
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

07 Kwi 2009, 08:49

Niby radio mniej znanej firmy ale starają się wybić dość ciekawą ofertą
norbertSH
Nowicjusz

Miejscowość: Morąg
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Corolla Verso (2001–2007)
    Bazująca w znaczniej mierze na Toyocie Corolli 9. generacji, Toyota Corolla Verso została zaprezentowana w 2001 roku. Oprócz walorów w postaci do maksimum praktycznego wnętrza oraz bagażnika o pojemności 417/1760 ...