Jaką firmę wybrać

03 Maj 2009, 20:10

Witam. Mam pytanie, chcę wymienić u siebie w lagunie 2000 r 1.9 dti rozrząd, tarcze, klocki hamulcowe, bembny i szczęki. proszę mi poradzić jakiej firmy najlepiej kupić i żeby nie były zbyt drogie.
can23
perła
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

03 Maj 2009, 20:18

Wchodzisz na allegro, wpisujesz limit cenowy i masz :lol: Po co Ci konkretna firma? To są rzeczy tak podobne do siebie technicznie, że firma raczej tu za wiele nie robi w tańszych modelach.
Everybody lies.
czarno-biala
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław

04 Maj 2009, 20:10

Powiem ci że tutaj zdaj się na fachową porade sprzedawcy w sklepie,ja zawsze idę do sklepu z myślą np.by kupić część konkretnej firmy a sprzedawca proponuje mi sprowadzenie tańszej a tak samo dobrej firmy,tak było teraz z drążkiem reakcyjnym tylnej osi,chciałem FAGA a sprzedawca zaproponował mi GEOPARTSA,zakładając go przekonałem się,ze miał rację,założony renomowanej firmy Federal Mogul nie miał przy gałce wejścia na kluczyk imbusowy i nie moglem odkręcić nakrętki ,musiałem ciąć fleksem! Tak jak Czarno Biała pisze pojawiło się nagle kilka Niemieckich b.dobrych firm ,które po prostu muszą się sprawdzić bo przepadną ,te renomowane nie zawsze trzymają tę starą jakość chociaż nie jest żle!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Volkswagen Polo 1,2 TSI o mocy 110 KM
    Pod maską opisywanej wersji Volkswagena Polo znajduje się silnik o pojemności 1,2 litra generujący moc 110 KM. Co w tym modelu znajdziemy na liście wyposażenia nie wymagającego dopłaty? Jest kilka takich rzeczy o których ...