REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Na pewno, tu nawet najtańszy i najgorszy by przetrzymał taki czas o jakim piszesz. Oczywiście mówimy o nowym akumulatorze.movannis napisał(a):Jest praktycznie nie do zajechania ani razu mnie w zimę nie zawiódł to i na wiosnę i lato tez nie zawiedzie
Dlatego pewnie u nich z jakością i trwałością przez to też nie jest najlepiej... Jakoś ostatnio nikt nie polecał akumulatorów z tych firm. Nawet w sklepie jak byłem i pytałem o Vartę (była n półce) to usłyszałem że to już nie ta trwałość i jakość co na początku.Tomm45 napisał(a):jako ciekawostka powiem, że Warta i Bosch produkowane są w tej samej fabryce z tych samych komponentów
A co to za test? Nawet najtańszy i najgorszy dwa lata wytrzyma jak w samochodzie sprawne ładowanie i nic nie kradnie prądu. Napisz za dwa - trzy lata czy używasz tego akumulatora i w jakim jest staniekamilswiech napisał(a):Jeszcze żaden akumulator kwasowy tak mi się dobrze nie sprawdził jak Master Sport, mam go już drugą zimę i poprzedniej poradził sobie świetnie
Gdzie miałeś takie mrozy? W tym roku w zimie jeszcze nie było tak niskiej temperatury w Polsce.kamilswiech napisał(a):W końcu nie musiałem się rano stresować że przy minus 20 będzie problem z odpaleniem auta
Kacper napisał(a):A co to za test?