Jaki fajny męski zapach polecicie

25 Lis 2019, 08:38

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym).
Chciałbym aby długo trzymał się na skórze no i podobał się dziewczynom. Z góry dzięki za polecenie czegoś porządnego.
zachary
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra

25 Lis 2019, 08:59

Zapachy to kwestia gustu ale moim zdaniem fajne są np. Paco Rabanne Black XS i trochę droższy Paco Rabanne One Million. Oba całkiem długo się trzymają ale ten drugi znacznie dłużej w mojej ocenie.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

25 Lis 2019, 12:03

jakiś czas temu w prezencie dostałem Diesel BAD, dostałem go od kobiety więc musiał się podobać ale wiadomo wszystko kwestia gustu. Mi też się podoba i nie jest drogi
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

26 Lis 2019, 08:34

Generalnie jest mega ciężko dobrać coś przez internet, gusta są bardzo różne- więc ""męski"" będzie dla wielu osób oznaczał zupełnie co innego. Przejdź się do jakiegoś daglasa albo sefory, psikaj na paski, pytaj się ludziów tam pracujących- na pewno doradzą.
Ja wstąpiłem do tej pierwszej perfumerii jakoś z 2 miesiące temu w poszukiwaniu czegokolwiek dla mnie (ja totalny laik, pierwszy raz w życiu sam sobie perfumy kupowałem). Nawąchałem się miliona zapachów, aż w końcu trafiłem na Love desire, trochę przypadkiem, są to feromony. Postanowiłem spróbować. Zapach dość świeży, ale nie męczy. Jak na tak swieży zapach to bardzo dobrze się trzyma na skórze no i podoba się płci przeciwnej.
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

29 Lis 2019, 08:58

Pamiętam ,ze rok czy dwa temu kupiłem sobie pierwszy raz love desire. Z ciekawości bo chciałem zorientowac się czy zapach z feromnami będzie się podobał płci przeciwnej. Nie wierzyłem w to zbytnio, ale przyznam,że coś w tym jest bo laski o wiele częściej reagowały na te perfumy niż na inne. Tak wiec albo zapach sam w sobie podoba się dziewczynom albo rzeczywiście zawieraja feromony. Dodatkowo są tanie bo da się je ustrzelić poniżej stówki. Teraz jednak mam ich wersję premium , która kosztowała mnie 200 zł czyli drożej.
nasze młodzieżowe zawołanie zrobić więcej niż nakazuje obowiązek :)
pepa
Początkujący

Prawo jazdy: 17 05 1981
Auto: Mazda

02 Gru 2019, 08:38

Widziałem te tańsze love desie ale nie jestem przekonany do ich działania. Poza tym podejrzewam,że nie trzymają sie długo na koszuli czy na ciele? Bo wszystkei zapachy poniżej stówki trzymały się umnie bardzo krótko. Popiskałem sie i za chwile niczego już nie czułem.
zachary
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zaproszenia na TTM i Motor Show 2022
    Rozpoczął się właśnie konkurs dla aktywnych użytkowników naszego forum (konkurs trwa do 3 kwietnia włącznie). Tym razem mamy dla Was dwa podwójne zaproszenia na "Vip Day" i pięć podwójnych zaproszeń na ...

02 Gru 2019, 14:21

Wbrew pozorom to tańsze love desire całkiem nieźle się trzymało bo kilka godzin to min To droższe które teraz mam to już bardzo dobrze się trzyma bo czuję nawet i po 2-3 dniach na ubraniach jak wyjmuję z szafy marynarkę czy nakładam bluzę. A jak nie chcesz sobie kupować tego typu zapachu to proponowałbym jakiś porządny, którry Ci się spodoba (niezłe są azaarro chrome czy milion dolar) i kupić sobie jakiś bezzapachowy feromon ( typu pheromone essence). A i jeszcze jedna ważna rzecz. Jeśli używasz perfum to nigdy nie używasz ich na ubrania bo na ubraniach perfumy praktycznie wcale się nie trzymają.
pepa
Początkujący

03 Gru 2019, 10:34

Jeszcze to przemyślę. Nigdy do tej pory czegoś takiego nie mialem. Kurczę tylko denerwuje mnie to,ze nie można ich powachać przed kupnem a jednak wolałbym sprawdzić wczesniej jak to pachnie.
zachary
Aktywny

03 Gru 2019, 12:42

No jak nie można, toż w perfumeriach masz testery
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

03 Gru 2019, 14:43

Takie ryzyko kupowania przez internet. Ale jak Ci się nie spodoba to z tego co wiem można zwrócić ( mi się akurat podobały to zostawiłem sobie). Są w sumie w wielu sklepach w sieci tak więc możesz się zorientować czy nie da się zamówić sobie próbki czy czegoś takiego.
pepa
Początkujący

05 Gru 2019, 14:01

Perfumy to kwestia indywidualna. Mogę wymienić kilka moich ulubionych, a ty sobie podjedź do sklepu i sprawdź czy któryś zapach ci się podoba. W większości mam perfumy oryginalne, więc ich trwałość jest dobra i czuć je przez cały dzień. Do mich ulubionych na pewno należą: 1 Milion, Hugo Energise i Sauvage. Jeśli jakieś perfumy Ci się spodobają to sprawdź sobie je na stronie Tagomago. Ja zauważyłem, że tam są perfumy w niższych cenach.
mareekk
Obserwowany

19 Maj 2020, 15:07

siema. ja uwżywam czerwonej lacosta.. według mnie zapach kozak!
username998
Nowicjusz