Jaki kredyt na auto?

28 Sie 2007, 22:31

bobe napisał(a):znizki moga byc ale nie przez telefon:) oferta wydaje sie ciekawa, a mowimy tez o malych kwotach, ktorych miesieczna rata jest do zaakceptowania. przydalby sie ktos kto juz splaca takie cudo.
wiesz wysokos raty ktora jest do zaakceptowania to raczej sprawa indywidualna. poza tym im wyzszy kredyt tym masz wieksze szanse na negocjowanie warunkow kredytu
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce
0

28 Sie 2007, 23:22

No w moim wypadku na pewno mała...pensja nauczyciela nie jest za wysoka :/ Ale jakiś wkład mały własny bym wyskrobał...
Saimon
Początkujący

0

29 Sie 2007, 20:04

wiadomo zarobki to sprawa indywidualna, i jezeli ktos sporo zarabia to wogole moze nie brac kredytu, ale mowimy o przecietnym kowalskim jak ja czy saimon teacher i o aucie uzywanym w rozsadnej cenie. wogole jak daleko ze znizkami moze sie posunac bank przy kwocie do 15 tysi kredyty samochodowego i w jakim najlepiej sie negocjuje?
bobe
Początkujący

0

31 Sie 2007, 18:13

ciezko wyczuc, pamietam jak ojciec bral kredyt na samochod to udalo mu sie wynegocjowac nizsza prowizje i AC gratis. a kredyt bral w raiffaisenie. domyslam sie ze w kazdym jest to mozliwe tylko malo kto w ogole probuje bo z gory zaklada ze to nic nie da
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

0

01 Wrz 2007, 23:10

Nie no negocjować można zawsze ;) nadeszły takie czasy że to oni szukają klientów a nie my banku który kredytu na auto udzieli ;)
Saimon
Początkujący

0

02 Wrz 2007, 16:42

no to juz jest cos, nizsza prowizja + ubezpieczenie, ale pewnie ma juz tam jakis kredyt? z tego co wiem to ten bank raczej tanio sie nie sprzedaje, kolezanka pracowala i mowila ze jest drogawo, moze jakies inne?
bobe
Początkujący

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Shelby Cobra
    Nazwiska Shelby nie trzeba przedstawiać żadnemu miłośnikowi motoryzacji. Amerykański kierowca wyścigowy i projektant samochodów dał nam wiele niezwykłych pojazdów. Jednym z najbardziej charakterystycznych jest ...

02 Wrz 2007, 22:26

bobe a o jakim banku teraz mowisz??
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

0

03 Wrz 2007, 17:57

bobe napisał(a):no to juz jest cos, nizsza prowizja + ubezpieczenie, ale pewnie ma juz tam jakis kredyt? z tego co wiem to ten bank raczej tanio sie nie sprzedaje, kolezanka pracowala i mowila ze jest drogawo, moze jakies inne?

Proponuję użyć opcji cytuj :P ułatwi to konwersacje :) Też jestem ciekaw w jakim banku tak drogo jest ;)
Saimon
Początkujący

0

03 Wrz 2007, 20:02

Bronek, nawiazywalem do Twojej wypowiedzi:) to chyba juz wszystko jasne:) ja chetnie bym sie dowiedzial o innych znanych z czyjegos doswiadczenia ofertach bo wspomniany przez Bronka bank, jakos nie kojarzy mi sie pozytywnie.
bobe
Początkujący

0

04 Wrz 2007, 17:28

hehe, no tak :P

chociaz ojciec jest zadowolony z tego banku wiec chyba nie jest tak zle ;)
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

0

04 Wrz 2007, 20:52

To tak jak ze wszystkim...nie ma idealnego banku dla każdego...stąd skrajnie różne opinie na ich temat :) Chociaż Providenty i innej maści pożyczkodawcy mają ustaloną renomę ;))))
Saimon
Początkujący

0

05 Wrz 2007, 20:06

no jak Twoj Ojciec robi tam juz jakies interesy to moze byc calkiem ok, ale dla zwyklego zjadacza chleba jakim jestem ja to moze byc malo okazyjny bank:) nie wspominajac juz o probiorcy:)
znalazlem ciekawy opis juz przytaczanej oferty
http://www.nakredyt.pl/prosto-z-banku/k ... -bank.html
wogole na stronce mozna troche poczytac jak ktos mysli o kredycie:)
bobe
Początkujący

0

07 Wrz 2007, 17:54

hmm, rozumiem ze jesli auto kupimy np po 45 dniach od otrzymania kredytu to za te 45 dni placimy oprocentowanie jak za gotowkowy??
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

0

08 Wrz 2007, 12:38

Z tego co wiem to właśnie tak jest bo dostajesz gotówkę ...ale w sumie to jak masz upatrzony już samochód to tak na prawdę gotówkowy kredyt będziesz miał przez maks 5 dni...
Saimon
Początkujący

0

08 Wrz 2007, 14:02

Saimon napisał(a):Z tego co wiem to właśnie tak jest bo dostajesz gotówkę ...ale w sumie to jak masz upatrzony już samochód to tak na prawdę gotówkowy kredyt będziesz miał przez maks 5 dni...
tez racja, no chyba ze sie rozmyslisz w ostatniej chwili

macie info jak jest oprocentowana ta gotowka??
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

0