Jaki kupić. Kia Cced, Hunday i30, Fiat Bravo

19 Paź 2008, 10:52

Jaki waszym zdaniem wybrać samochód. Czym się kierować przy wyborze. Na ten temat napewno najlepiej mogą się wypowiedzieć posiadacze Kia Cced, Hunday i30, Fiat Bravo
arni321
Nowicjusz

19 Paź 2008, 12:22

a jaki rocznik??
janczes90
Nowicjusz

20 Paź 2008, 10:00

no wybor jest prosty - fiat bravo

swietnie wykonane nowoczesne auto z doskonalymi dieslami

do tego swietny wyglad
liczy sie prawda, a nie plotki i stereotypy
Manfred
Aktywny

20 Paź 2008, 17:52

janczes90 napisał(a):a jaki rocznik??

Tylko nowy samochód mnie interesuje
arni321
Nowicjusz

20 Paź 2008, 17:55

domyslalem sie ze nuweta ma byc wiec bez gadania udaj sie do salonu fiata i wybieraj to co chcesz w wersji jaka chcesz

a diesel czy benzyna cie interesuje ??
Manfred
Aktywny

20 Paź 2008, 17:56

Manfred napisał(a):no wybor jest prosty - fiat bravo

swietnie wykonane nowoczesne auto z doskonalymi dieslami

do tego swietny wyglad

Fiat bravo faktycznie prezentuje sie znakomicie, ale jeśli chodzi o diesela(dizla) to odpada. Wolę dobrego benzyniaka + turbo. Ale dzięki za sugestie. Przewaga dla fiata
arni321
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nie bój się odebrać kluczyków
    Często wahamy się lub nie chcemy reagować, gdy widzimy, że ktoś z naszych bliskich chce wsiąść za kierownicę po tym, jak spożywał alkohol. Jednak pamiętajmy, że kierowca pod wpływem alkoholu zawsze stanowi zagrożenie i może ...

20 Paź 2008, 18:06

czyli t-jet :wink: mala pojemnosc a calkiem dobra moc itd

a nowe bravo jest chwalone bardzo za jakosc wykonia wyposazenie i wyglad do tego wlasnie min za silniki do tego masz calkiem dobre warunki gwarancji dosc dlugie okresy miedzy przegladowe itp a dokladne tego typu info to juz sie dowiesz w salonie albo na stronie producenta
Manfred
Aktywny

29 Sty 2009, 10:28

A ja mam Hundaya i30 w wersji Comfort w dieslu 1,6 90 KM i szczerze powiem jezdzilem fiatem i sie nie porownuje ja wybralem i30 i nigdy nie bede zalowal cudne autko :D
Mazzy
mazzy
Nowicjusz

Miejscowość: Wodzisław Śląski

30 Sty 2009, 00:47

jeżdże czesto kia ceed ;) w policji musze ci powiedziec ze sprawuje sie nieźle ;) chociaz jego stylistyka moze niekazdemu przypasc do gustu :) ale pamietaj kia ceed dodaje 7 lat kwarancji na samochód ;) jak dla mnie mi sie nawet przyjemnie jeździ tym samochodzikiem :) (radiowóz) ale częściej jeżdze Skodą Octavia ;) ponadto kia dodaje dobre wyposarzenie na starcie ;) bardzo bogate ponadto mozesz go w salonie dostatecznie modyfikowac ;) masz duzo do wyboru

Co moge powiedziec po wrazeniach z jazdy tym autkiem i co zauwazyłem:

1. Ma lekka podsterownosc mozna by tak zauwazyć
2. Przy kretej dordze i podjazdach ma sie wrazenie ze samochodzikowi brakuje kopa ale brnie do przodu i do góry dzielnie ;)
3. Przy naszych drogach polskich zawieszenie jest spoko nic nie trzeszczy nic nie stuka :) ładne zaiweszenie ;)
Zordrak
Początkujący

Miejscowość: Gdańsk