Jaki model Audi wybrac?

21 Mar 2013, 14:48

Witam!
Zaczne od tego ze zawsze podobaly mi sie samochody z czterema kolkami na grilu i teraz mam mozliwosc kupna tego autka tylko waham sie nad modelem...
Audi A4 Avant 1.9 TDI S-Line
[link do mobile.de wygasł]?
lub
Audi A4 1.9 TDI Sedan
[link do mobile.de wygasł]?
Szczerze mowiac model 2gi - B6 Sedan przemawia do mnie bardziej swoja sylwetka, przebiegiem oraz funkcjami dodatkowymi ale znam sie niewiele i prosze o jakies rady ktore przybliza mnie do kupna jednego z modeli.
bolevoy
Obserwowany

Auto: Nie mam

22 Mar 2013, 16:26

Oba linki wygasly ... Ostatnio wiele czasu poswiecam na sprawdzanie ogloszen. Ceny sa rozne mimo iz model i przebieg sa podobne. Dorzucam dwa inne linki, ciekawsze od modelu pierwszego w podobnej cenie i z niewiele wyzszym przebiegiem.
szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogloszenia/audi-a4-avant-2-0-tdi-dpfattraction-navi-pdc-facelift-gelsenkirchen/176201354.html
szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogloszenia/audi-a4-avant-2-0-tdi-dpf-klimaautomatik-1-hand-aachen-kerkrade/173184409.html
Ceno wygladaja dosc atrakcyjnie, moze wytlumaczy mi ktos dlaczego te opcje sa w podobnych cenach do modeli starszych b7 ??? Jestem laikiem w tym temacie! Moze chodzi o awaryjnosc...? Prosze o odpowiedz.
bolevoy
Obserwowany

Auto: Nie mam

22 Mar 2013, 17:37

Napisz konkretnie o co chodzi,dowiesz się wszystkiego.Napisz jaki przedział roczników oraz wymagana moc,to, czy sedan czy inna wersja zostaw w spokoju.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)