REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
to jak sie dowiesz gdzie wystawil ogloszenie od razu podaj linka zeby nikt tego przypadkiem nie kupil...
halsky11 napisał(a):
to jak sie dowiesz gdzie wystawil ogloszenie od razu podaj linka zeby nikt tego przypadkiem nie kupil...
pretorian85 napisał(a):to jak sie dowiesz gdzie wystawil ogloszenie od razu podaj linka zeby nikt tego przypadkiem nie kupil...
Z podpisu wynikałoby, że może masz coś ciekawszego do powiedzenia... Z większą dawką sensu i bardziej na temat.
barol91 napisał(a):Wcześniej jakoś takich problemów nie było
pretorian85 napisał(a):Przeglądałem pare tematów i nie widziałem ani jednego słowa na temat z twojej strony - więc koleś wyluzuj. Nie szpanuj, ze z ciebie taki znawca skoro nie umiesz napisać pół sensownego zdania na temat, a tylko walić jakieś głupie komentarze dotyczące wypowiedzi innych ludzi. Jak napiszesz coś mądrego to potem sobie dyskutuj z innymi, ale nie czepiaj się bez sensu i nie pisz, że ktoś jest "specjalistą" skoro sam takie bzdury wypisujesz że głowa mała.
pretorian85 napisał(a):Hhahahahahhahahahahahaha - jakbyś profesjonalisto umiał korzystać z czegoś takiego jak forum internetowe to byś wiedział, że skoro nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadasz. No ale niestety nie każdy dostał mózg i nie każdy wie, że nie ma obowiązku odpowiadać na nowe temat, które cię nie interesują pajacu. Założyłem temat, bo każdy ma inny gust i nie chce mi się czytać setki tematów gdzie ludzie porównują samochody, które im się podobają - mam swój guts więc zapytałem o samochody, które mi odpowiadają. Nie bedę przekopywał setek tematów, żeby znaleźć porównanie jednego z modeli jaki by mi odpowiadał z czymś na co nawet nie zwróciłem uwagi. A z twoich postow to się co najwyżej można nauczyć jak walić błędy ortograficzne i jak nie powinno się pisać - podobnie jak na twojej żenującej stronce www - rzuć okiem na zasady pisowni... A hasło o amatorze z 5pkt świadczy tylko o tym, że piszesz byle więcej, byle mieć lepszą rangę i więcej postów. A temat jest o czym jest - jak nie masz nic do powiedzenia to nie czytaj i oszczędź wszystkim tych idiotyzmów swoich. A ja czekam nadal na komentarze ludzi, którzy ewentualnie mają coś ciekawego do powiedzenia...