REKLAMA
Witam wszystkich po długiej przerwie
Nadal czekam na przychylnośc losu (czyt gotówke ) i okazje do zakupu pick up'a w tym czasie siedze czytam szukam pytam itp
odpadły przerózna auta z przeróznych powodów,np.
D-MAX ponoć mała podaż części
Ranger rdzewieje i dośc duzo negatywnych opinii
Hillux mały uciąg na haku
Pozostała Navara i L200 Tu mam właśnie takie pytania które jeśli ie mi to może komus inemu pomogą, wiec:
Navara miała odpaść ze wzgledu na silniki ale znalazłem w necie irme która wstawia zamiast rozwalonego 2.5 motor z Terrano 2,7. nie wstawiam linku żeby mie o reklame ie oskarzono. Koszt całej operacji wraz z silnikami o przebiegach okolo 50-80 tyś to 12 tys złotych.
Co możecie mi o tym powiedzieć?
Druga rzecz to taka: najbardziej widzi mi sie L200 ze wzgledu na srzynie Super Select gdyż także niewiasta bedzie tym pomykac a jazda tylnionapedówką przy troszke osniezonych drogach moze ja przerazić.
Postanowione że bedzie to auto z roczników 2002-2005 a wtedy nie wychodziły L200 z SS. Panowie czy wie ktoś czym różnia sie napedy Pajero a L200 ponieważ ktos polecał mi założenie SS ze starszego Pajero do L200 ponoć nie jest to kosmiczna operacje . Części są dostepne bo skrzynia reduktor czy mosty znlazłem ale co trzeba zmianić??????
Ile to moze kosztować a przede wszystkim czy ma to sens.
Przyznam że brzmi ciekawie i licze na wsze wsparcie fachowa radą życząc jednocześnie Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt