Jaki rejestrator wybrać? Prośba o pomoc

08 Lip 2018, 21:18

Cześć!

Potrzebuje kupić na prezent rejestrator który nagrywa w przyzwoitej jakości mieszcząc się w kwocie 400-500 zł. Najlepiej przód i tył.
Jak na razie znalazłam Orllo lx-40 dual i xblitz park view. Macie z nimi jakieś doświadczenia? Który wypada lepiej i czy warto w nie inwestować? Może są jakieś inne warte polecenia w tej półce cenowej? Totalnie się na tym nie znam więc potrzebuję porady.
Ness
Obserwowany

09 Lip 2018, 07:35

o dual pro slyszalem same dobre opinie, szeroki kąt widzenia, jakość full hd, nagrywanie z obydwu kamer i zabezpieczenie na parkingu (tryb co aktywuje się po uderzeniu w auto co by nagrać wandala) szwagier ma ich kamerki i sobie chwali
adrian1234
Nowicjusz

Auto: Volkswagen golf
Paliwo: Diesel

09 Lip 2018, 08:54

Też sobie chwalę to dual pro więc powinien być ok.
Pamiętaj tylko skoro to prezent żeby jakoś ładnie go zapakować. Polecam inwestycje w torbę prezentową z jakimś motoryzacyjnym motywem :)
olaf88
Obserwowany

12 Lip 2018, 15:11

Ness napisał(a):Jak na razie znalazłam Orllo lx-40 dual i xblitz park view
Myślę że warto jeszcze wziąć pod uwagę Xblitz Dual Core chyba będzie lepsza od park view no chyba że ktoś lubi takie nakładane na lusterka :)
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nagroda "Design Trophy" dla Audi A3 i A1 Sportback
    W plebiscycie "Auto Trophy 2013", dwa modele marki Audi bezkonkurencyjnie pokonały rywali. Prawie 31 procent, spośród ponad 24 tysięcy biorących w nim udział czytelników niemieckiego magazynu Auto Zeitung, w ...
    Autolaweta na bazie - Toyota Land Cruiser serii J7
    Toyota Land Cruiser serii J7 znana jest jako praktyczna i niezniszczalna terenówka, wykorzystywana do najcięższych prac – od kopalni, przez wojsko, po służby ratunkowe i miejskie. Dobrym przykładem jest ciekawy ...