Wideorejestrator do 300 zł

05 Mar 2018, 18:07

Witam !
Szukam wcześniej wspomnianego wideorejestratora na jako prezent do 300 zł . Ze względu na kompletny brak pojęcia na temat kamer jak i rejestratorów prosiłbym o jakieś najważniejsze informacje, na które powinienem zwracać uwagę. Preferowałbym mocowanie na przyssawkę ze względu no późniejszą możliwość demontażu. Wszystkie propozycje będą mile widziane :)
niceguy
Obserwowany

Auto: nie mam

05 Mar 2018, 21:30

Navitel MSR700
gber44

13 Mar 2018, 15:25

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

barteq99
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 04 1984
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Astra
Silnik: 1.4 T
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2016

31 Mar 2018, 17:59

Przyssawki są fajne, ale mimo wszystko zajmują troche przestrzeni na szybie i minimalnie ale jednak ograniczaja widoczność. Fajnym rozwiązania są kamerki wbudowane w lusterko :) Xblitz ma fajną Xblitz Mirror 2016 ma detekcje ruchu i g sensor
KarolSuz
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 17 06 2013
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Suzuki Swift MK7
Silnik: 1.2 94KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2011

01 Cze 2018, 15:30

Cześć wszystkim!
Niedawno kupiłem samochód Peugeota 206 i tak jak autor tematu szukam kamerki do 300zł.
Kolega polecił mi taką kamerkę XBLITZ Black Bird 2.0.
Czy warto ją kupić?
Widziałem wyżej, że KarolSuz polecał inną kamerkę tej firmy:
KarolSuz napisał(a):Przyssawki są fajne, ale mimo wszystko zajmują troche przestrzeni na szybie i minimalnie ale jednak ograniczaja widoczność. Fajnym rozwiązania są kamerki wbudowane w lusterko :) Xblitz ma fajną Xblitz Mirror 2016 ma detekcje ruchu i g sensor

Która była by lepsza? Dodam, że jak patrzę to ta z lusterkiem mniej mi się podoba ale się nie znam więc wolę zapytać.
Z góry dzięki i prosze o wyrozumiałość bo to mój 1 post na tym forum. :happy:
ZenonZ
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 04 2017
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: Peugeot 206
Silnik: 1.1
Typ: Inny
Rok produkcji: 1999

27 Cze 2018, 10:52

Ostatecznie kupiłem tą pierwszą kamerkę o której pisałem i mi przyszła już kilka dni temu. Ogólnie jestem nawet zadowolony, chociaż zastanawiam się czy nie lepiej by było kupić jednak droższej ale myślę, że bez sensu wydawać 1/4 wartości auta na kamerkę do niego :P
ZenonZ
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 04 2017
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: Peugeot 206
Silnik: 1.1
Typ: Inny
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy punktualność może być niebezpieczna?
    Większość z nas nie lubi się spóźniać. Są jednak sytuacje, w których próba dojechania do celu o umówionej godzinie może zagrażać naszemu życiu. Jak wynika z badań, presja czasowa ma wpływ na styl ...