Jaki samochód kupić pomożecie? 40 tys zł

10 Sty 2016, 16:54

A nissan 350z? Jakie opinie?
andendriu
Nowicjusz

Auto: Audi S4 B6
Silnik: 4.2 V8 344KM

10 Sty 2016, 18:00

Dosyć precyzyjne prowadzenie, wystarczająca moc, niepraktyczny - mój ideał samochodu :naughty: Gdyby nie ten design to pewnie bym się na niego skusił :wink: Nie ma jakichś strasznych kwestii technicznych, dla roczników 03-04 są czasem problemy ze skrzynią biegów, 05-06 potrafiły pić olej - był o to nawet recall także raczej sprawa zamknięta. Ogólnie szukałbym modelu po 2007 z VK35HR, jest generalnie lepszy od starszych silników.
I ogólne kwestie do sprawdzenia jak w innych wozach, jak i gdzie(i czy wogóle :roll: ) był serwisowany, czy skrzynia lekko chodzi(widziałem zbyt wielu "wyczynowych" kierowcaów którzy wrzucają biegi na siłę a ten samochód wpisuje się w ich upodobania :/ ), zajrzyj pod spód czy tam wszystko okej, posłuchaj na zimno/ciepło czy nie ma jakichś dziwnych odgłosów itd itd. Aha, szukaj wozów w serii, ewentualne mody zrób sam :ok:
Dopamine
Aktywny

Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Elise k20z4 in progress
Silnik: K20Z4
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

10 Sty 2016, 18:19

Tak chce serie żaden tuning ja nie potrzebuje samochodu praktycznego tylko takiego że jak depne to idzie a nie się "ślimaczy" czyli powyżej 2007 roku szukać może być ciężko w tych pieniądzach
andendriu
Nowicjusz

Auto: Audi S4 B6
Silnik: 4.2 V8 344KM