Jaki samochód oszczędny do 10 tys. i do 20 tys?

22 Paź 2008, 15:27

no wiesz akurat mam kumpli co jezdza zagazowanymi autami i instalacje raz ze juz nie sa takie drogie dwa moc jakos nie spada specjalnie - zalezy jak dobrana i ustawiona instalacja , malo to raczej kolega jezdzil nie bedzie, kumpel ma uno i chyba cos kolo 140 tys w gazie bez problemow seja 899 z gazem tez ma i tez bez problemow , inny ma uno ponad 240 tys z gazem i tez jezdzi , inny ma felicje kolo 130 tys i tez z gazem problemow nie ma

sa samochody gdzie gaz sie nie nadaje - np silniki zetec forda
liczy sie prawda, a nie plotki i stereotypy
Manfred
Aktywny

22 Paź 2008, 15:33

Właśnie - moc nie spada specjalnie, ale spada. Bardzo dużo o gazie jest napisane w dziale "jakie auto kupić?" w temacie "Autko na PB + LPG czy na ON?"
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętochłowice

22 Paź 2008, 15:37

ja tam wole wlasne doswiadczenie i opinie znajomych ktorzy maja z nim dluzszy kontakt a spadek mocy zalezny jest od instalacji i tego jak jest wyregulowana generalnie spadki jak sa to i tak malo odczuwalne a w gazie najwazniejsza jest oszczednosc
liczy sie prawda, a nie plotki i stereotypy
Manfred
Aktywny

23 Paź 2008, 18:53

nie wiem czy to dobra propozycja ale moze Civic 1.5 VTEC-E 114km? w trasie pali ok 6l, a jest dynamiczne
K550i@W610i + camera drivers MHQ 2.39b + accustic W880i + M2 2GB
bartek28124683
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Obiekty pozwalające na wyczynową jazdę samochodem
    Mieszkańcy Warszawy i okolic, którzy odkryli w sobie zacięcie do motorsportu nie powinni martwić się dostępnością obiektów pozwalających na wyczynową jazdę. Takie miejsca znajdziemy zarówno w samym mieście, ...