Jakie auto zakupić Fiat Stilo Kombi 2006 r, czy Renault Scenic 2005 do 25.000?? Chodzi o to by mieć miejsce na przwożenie różnych rzeczy, oraz wygodne dla rdziny.
Ja zdecydowanie wole Scenica bo go mam i jest świetny. Takiej wygody nieda ci żaden samochód a jeszcze Fiat. Za tą kase kupsz scenika na wypasie z wszystkimi bajerami jakich ten fiat niema i nie będzie mieć. Poszukaj Testów Scenica. Ja na przykład mam 1.5 dci 105km i naprawde jestem zadowolony, służy mi jako rodzinne auto na urlop i nie tylko.POLECAM
Lexus LFA - tytanowy wydech Supersamochód Lexusa to auto wyjątkowe w każdym calu. Wyjątkowe jest jego nadwozie z kompozytów zbrojonych włóknem węglowym. Wyjątkowy jest jego 560-konny silnik V10 o pojemności 4,8 l, który wkręca ...
oko26 napisał(a):Takiej wygody nieda ci żaden samochód a jeszcze Fiat. Za tą kase kupsz scenika na wypasie z wszystkimi bajerami jakich ten fiat niema i nie będzie mieć.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.